TOST VIŠE NE MORA DA BUDE DOSADAN: Dodajte čokoladu, banane i dobićete NAJUKUSNIJI doručak!
Čokoladni tost, Foto: Profimedia

UŽIVAJTE!

TOST VIŠE NE MORA DA BUDE DOSADAN: Dodajte čokoladu, banane i dobićete NAJUKUSNIJI doručak!

Recept koji morate isprobati

Objavljeno:

Ne znate šta bi danas spremili za doručak? Jede vam se nešto ukusno, ali ne jednolično kao na primer sendvič? Ukoliko mu pak dodate čokoladu i banane, dobićete drugačiji, neodoljiv obrok, koji se lako sprema!

Recept:

Ukloniti koru sa hleba i potopiti svaki režanj u otopljenu belu čokoladu. Poprskati šećerom u prahu i prepržiti svaki režanj sa iseckanom bananom i mlečnim čokoladnim mrvicama.

Mikserom ili lopaticom izmešati mleko, kondenzovano mleko, jaja, so i cimet. Premestiti smesu u plitku posudu. Skinuti korice sa hleba i tanko iseći bananu po dužini.

Rastopiti puter i ulje u tiganju na srednjoj vatru. Potopiti svaki režanj hleba u kondenzovano mleko i staviti ih u tiganj. Peći sa obe strane dok hleb ne dobije zlatnobraon boju.

Izvaditi hleb iz tiganja, jednu krišku staviti na tanjir. Na tu krišku staviti sloj banana i poprskati ih komadićima čokolade. Staviti sledeću krišku hleba odgore i servirati dok je još toplo.

BONUS VIDEO: SKINULA JE SVAKU DLAČICU UZ POMOĆ 2 SASTOJKA: Svi ih imate u kući, a ovako možete da se izdepilirate! GENIJALAN TRIK!

(Espreso.co.rs/24kitchen.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.