Roditelj ste? Priča od 30 sekundi naučiće će vas lekciji koju nikad nećete zaboraviti!

pametno i korisno

Roditelj ste? Priča od 30 sekundi naučiće će vas lekciji koju nikad nećete zaboraviti!

- Imamo malenu devojčicu, ali oboje smo odsutni po ceo dan, a često i uveče - rekli su roditelji devojci u prodavnici igračaka. Odgovor koji su dobili ih je šokirao
Objavljeno: 17:51h

Mladi bračni par ulazi u najbolju prodavnicu u gradu. Ovo su najčešće greške roditelja prema deci: Misle im dobro, a zapravo im koče inteligenciju! (FOTO) Muž i žena dugo su promatrali šarene igračke poređane na policama, zakačene na plafonu, u dražesnom neredu na klupama. Bilo je tu lutaka koje se smeju i koje plaču, elektroničkih igara, minijaturnih kuhinja koje spremaju pice i torte.

Nisu mogli da se odluče. Prišla im je mlada i otmena prodavačica. “Vidite”, objašnjavala je žena, “mi imamo malenu devojčicu, ali oboje smo odsutni po ceo dan, a često i uveče.” “Reč je o devojčici koja se retko smeje”, nastavio je čovek. “Hteli bismo da joj kupimo nešto što će je usrećiti”, ponovila je žena, “I onda kad nas nema… Nešto što će je razveseliti kad bude sama.” “Žao mi je “, ljubazno se nasmešila prodavačica. “Mi ne prodajemo roditelje!” (Espreso.co.rs / Novi život.net)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.