ŽENA MI JE BITNIJA OD DECE: Status ovog čovka UZBURKAO je internet, a on ima JAKO OBJAŠNJENJE!
Ilustracija, Foto: Profimedia

jedni ga osuđuju, drugi podržavaju

ŽENA MI JE BITNIJA OD DECE: Status ovog čovka UZBURKAO je internet, a on ima JAKO OBJAŠNJENJE!

Majk i njgova supruga Kristin imaju osmoro usvojene dece

Objavljeno:

Pisac i otac Majk Beri u svom blogu objasnio je zašto mu je supruga važnija od dece i zašto bi ovo njegovo mišljenje trebalo da usvoji svaka porodica.

Članak je za kratko vreme postao veoma popularan na internetu i dok su neki osuđivali autora, drugi su delili njegovo mišljenje.

Majk i njgova supruga Kristin imaju osmoro usvojene dece, a u srećnom braku su već 17 godina i društveno su aktivni kako bi pomogli i drugim porodicama da izgrade skladne odnose.

Pročitajte u nastavku njegov zanimljivi članak:

"Obično je 20:30 kada svojim ćerkama tinejdžerkama dajem prvo upozorenje koliko je sati. A onda im u 21:00 kažem kako bi trebalo da odu u svoju sobu. To radim svako veče i svaki put se raspravljaju sa mnom: "Zašto moramo ići u krevet u 21:00? Nismo više deca! "

"Ne morate sada ići u krevet, jednostavno vas molim da napustite dnevnu sobu. Mama i ja se nismo videli ceo dan jer smo bili na poslu. Potrebno nam je malo vremena da budemo zajedno. "

Ćerke kolutaju očima.

Roditelji smo već 15 godina i deca nam nikada nisu uzela svo naše vreme. Moja supruga i ja provodimo dosta vremena s našom decom, ali nikada 24/7. Volimo našu decu i, naravno, igraju veliku ulogu u našim životima. Uvek se mogu osloniti na nas i dobiti našu pomoć i podršku.

Ali, osim ece, postojimo i "mi". Postoji nekoliko razloga zašto je važno da Kristin i ja održavamo snažan brak:

1. Zdrav brak je kamen temeljac kuće

Deca nisu kamen temeljac vaše porodice. Oni su veliki deo, ali oni nisu oni koji drže ovu haotičnu strukturu koju zovemo porodica. Najvažniji deo porodice ste ti i tvoje supruga, vaš muž - vaš partner. Ti si onaj koji ima svu odgovornost. A deca biraju svoje staze na temelju vašeg primera.

2. Pre njih, bili smo mi

Pre nego što su oni postojali, bili smo nas dvoje. Zaljubili smo se, zajedno smo propuštali časove, celu noć smo razgovarali telefonom, a onda smo odlučili da budemo zajedno zauvek. I započeli smo celu ovu porodičnu stvar. A onda smo dobili lepu decu. Naravno, srećni smo što ih imamo. Ali naš brak je svetinja. I moramo učiniti sve kako bismo ga zaštitili.

3. Nakon njih, bićemo mi

Ništa ne traje zauvek. Doći će trenutak kada će deca odrasti i napustiti gnezdo. Ne znam za vas, ali ne postoji mesto u kući za 30-godišnje dete. Dakle, kad napuste našu kuću, imaju svoje porodice i svoju decu, želieo bih da moj odnos sa ženom ostane tako jak i intiman kao što je bio na samom početku. I da bismo imali takvu budućnost, moramo raditi na vezi sada. Naš odnos bi trebao da bude prioritet. Naravno, to nije tako lako kao što se čini.

4. Moramo postaviti budući primer

Deca uče od nas. Oni rade ono što mi radimo i posmatraju svaki naš korak. Želim da naš brak bude primjer za njih.

Na kraju dana, svi smo umorni i napeti. I da, potrebni ste vašoj deci, oni su važni i trebalo bi da brinete za njih. Ali prvo se pobrinite za odnos sa suprugom. Kada deca vide da se njihovi roditelji vole, biće sigurni da i njih volite.

Ceo dan provodimo s našom decom. I zato ih molim da idu u svoje sobe svake večeri u 21 sat. Zato moja supruga i ja imamo sastanak dva puta mesečno i izađemo negde. Jer je to bitno.

Zato mi je moja surpuga važnija od dece", napisao je on na svom blogu.

BONUS VIDEO: ISEKLI DRVO I SPAKOVALI GA U JEDNOM POTEZU! I dabrovi zavide ovim drvosečama! (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Novi.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.