DA LI JE OVO NAJLEPŠA SRPKINJA? Andrea je iz Trebinja, i sada SVI NAVIJAMO ZA NJU! (FOTO)
Andrea Grkavac, Foto: Promo

World Top Model 2018

DA LI JE OVO NAJLEPŠA SRPKINJA? Andrea je iz Trebinja, i sada SVI NAVIJAMO ZA NJU! (FOTO)

Svoju modeling karijeru, ova lepotica započela je u najboljoj agenciji u Istočnoj Evropi, Abc Models Mgmt International koja ima svoja predstavništva u Sarajevu, Zagrebu, Beogradu, Podgorici i u Beču

Objavljeno: 10:30h

Andrea Grkavac izabrana je od strane italijanskih skauta svetske agencije Major Model Management da predstavlja svoju zemlju na jedinstvenom takmičenju za modeling - World Top Model 2018. World Top Model je najjače modeling takmičenje u svetu, gde pobjednica na svetskom izboru potpisuje zagarantovani model ugovor u iznosu od 200.000 evra sa modnom agencijom Major Model iz Milana.

Inače, Andrea je rođena u Trebinju, ali živi u Beogradu. Studira pejzažnu arhitekturu. Govori engleski, italijanski i španski. U slobodno vreme se bavi slikarstvom. Svoju modeling karijeru, ova lepotica započela je u najboljoj agenciji u Istočnoj Evropi, Abc Models Mgmt International koja ima svoja predstavništva u Sarajevu, Zagrebu, Beogradu, Podgorici i u Beču.

Andrea Grkavac
Andrea Grkavac foto: Promo

Jednom godišnje, World Top Model bira modela koji najbolje predstavlja vrednosti manekenstva i modne industrije. Cilj manifestacije je da se ukaže na važnost modela u modnoj industriji, i na taj način odati počast lepoti i modi. Mnogi su, od modela koji su učestvovali i pobedili na ovom prestižnom takmičenju radili za vodeće modne brandove i dizajnere širom sveta.

1 / 4 Foto: Promo

Andrea će biti specijalna gošća na predstojećem NIVEA BH Fashion Week Sarajevo, koji će se održati na dve lokacije i to od 12. do 13. novembra u hotelu „Hills“ Sarajevo s početkom u 20h, dok je Alta Shooping Centar Sarajevo domaćin treće večeri nedelje mode, gdje će se na dan 14.11. s početkom u 19h održati modna revija pod nazivom „Alta Fashion Night“.

BONUS VIDEO: Espreso dijeta - druga nedelja 2

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.