KOD KUĆE SU ME ČEKALE ISCRPLJENA ŽENA I UPLAKANA BEBA: Otišao sam u dobro poznatu ZGRADU i sve UPROPASTIO!
Ilustracija, Foto: Pixabay

OČAJAN

KOD KUĆE SU ME ČEKALE ISCRPLJENA ŽENA I UPLAKANA BEBA: Otišao sam u dobro poznatu ZGRADU i sve UPROPASTIO!

Ispovest čoveka koji nije mogao da podnese svakodnevnicu

Objavljeno: 14:33h

Kolumnistkinji portala The Sun, javio se čovek koji je prevario svoju ženu s kojom je tek dobio dete. Njegovu ispovest vam prenosimo u celosti.

"Draga Deidre,

Imam divnu ženu i još bolji brak, ali nisam uspeo da se oduprem iskušenju pa sam prošle nedelje imao seks sa prostitutkom. Šta to nije u redu sa mnom? Ženu volim više od svega, a ćerka je nešto najlepše što nam se dogodilo.

Ja imam 29, a supruga 24 godine. Ćerkica nam ima tri meseca. Pre nego što sam se oženio, dve godine nisam imao nikoga, i tada sam često odlazio kod prostitutki, naravno, uz zaštitu.

Pre braka je često odlazio kod prostitutki
Pre braka je često odlazio kod prostitutki foto: Nemanja Pančić

Suprugu sam upoznao pre četiri godine, kroz posao. Vrlo je atraktivna i većini muškaraca se dopala pa su pokušavali da je zavedu, ali ja sam bio taj srećnik čiji je poziv za izlazak prihvatila.

Ono što je moj problem je sledeće - obožavam našu ćerku, ali ona kao da nikada ne spava. Ni supruga i ja pre njenog rođenja nismo imali predstavu koliko je naporno odgajati dete. Jasno mi je da seks sada nikako ne može da nam bude u prvom planu, ali kad god pokušavam da iniciram odnose sa ženom, ona mi kaže da je preumorna.

Tako sam se prošle nedelje vozio kući sa posla i video scenu koja me čeka kod kuće - preumorna žena, beba koja vrišti, seksa ni u priči. A želeo sam da dolazim kući svojoj ženi koja jedva čeka da me odvuče u krevet. I tada sam rešio da skrenem sa puta kući i odem do salona za masažu koji je zapravo bordel i gde sam često išao pre braka. Uzeo sam prostitutku, i nakon obavljenog posla gadio sam se samom sebi. Došlo mi je da povratim.

Bio sam oprezan i koristio sam kondom, ali ne mogu da sperem taj osećaj krivice što sam ženi koju obožavam uradio tako nešto. Nemam hrabrosti da joj priznam jer se užasavam pomisli da ću je izgubiti. Uveren sam da bi našem braku došao kraj iste sekunde kada bi saznala šta sam uradio. Šta da radim? - pitao je ovaj neverni muž.

Deidre mu je odgovorila:

- Ni slučajno nemojte da priznate neverstvo ženi. Kada bi priznali, vama bi bilo lakše, ali njoj biste nametnuli ogroman teret, koji bi bio još veći sada u situaciji kakvoj je. Mnogo je važnije da iz ove greške sami naučite nešto i nikada je ne ponovite.

Za sve parove je dolazak bebe veliki test, jer tada sve svoje potrebe stavljaju u drugi plan. Ono što treba da uradite jeste da pokušate da održite bliskost sa sobom - budite nežni, dodirujte je, budite strpljivi, ali sve to bez ikakvih seksualnih zahteva, jer ona sad nije spremna za to.

Jasno mi je da po ceo dan radite i da ste umorni, ali preuzmite uveče ponekad brigu o detetu kako bi i vaša žena imala malo vremena za sebe, i prisetila se da nije samo majka, da je i dalje žena i ljudsko biće.

BONUS VIDEO: 182 METRA VISOKA, 430 MILIONA $ SKUPA: Indijci otkrili statuu spram koje je Kip slobode patuljak! (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Thesun.co.uk)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.