OVAJ HOROSKOPSKI ZNAK U NOVEMBRU ČEKAJU TRUDNOĆA I BRAK! Nekom će da se osmehne i STARA LJUBAV!
Novembar će biti stabilan i miran mesec za neke znakove, Foto: Profimedia

horoskop za novembar

OVAJ HOROSKOPSKI ZNAK U NOVEMBRU ČEKAJU TRUDNOĆA I BRAK! Nekom će da se osmehne i STARA LJUBAV!

1. novembra Retrogradna Venera ulazi u znak Vage

Objavljeno:

Horoskop za naredni mesec, biće veoma stabilan i miran za neke znakove, pojedini će napraviti korak više u svom životu, te se i odlučiti za "ludi kamen".

1.novembra Retrogradna Venera ulazi u znak Vage, i tu će se zadržati sve do kraja novembra. Strasti će se napokon smiriti, burni odnosi će zaploviti mirnijim vodama. Veze koje su iznenada prekinute sada će dobiti drugu šansu.

Preispitaćemo odnose, pronaći balans u njima i tako probuditi čaroliju. Sada veze postaju kvalitetnije i sigurnije. Očekuje vas puno romantičnih dana i nežnih emocija.

Vage će napokon osetiti sigurnost u vezi. Osećaće se ispunjeno i blistaće sebi pred ogledalom. Poželećete brak, najdraži će vas zaprositi. Mnoge Vage će zatrudneti u ovom periodu. Ljubav je svuda oko vas. Uživajte, jer u novembru ćete osetiti atmosferu bajke.

Blizanci, Lavovi, Strelčevi i Vodolije će se posle dužeg vremena opustiti. Gospodin bivši će se vratiti sa osmehom, sa pralinama i sa cvećem. Da li ćete to moći da odbijete? NEEE, to se nikada ne odbija, jer došlo je vaših pet minuta.

Prijaće vam njegova pažnja, uživajte u toplom zagrljaju i iskrenim ljubavnim izjavama. Sve će nekako dobiti svetliju nijansu. Sa prijateljima očekujte više druženja. Ovo je period koji ćete pamtiti po lepom.

Ovnovi, Rakovi, i Jarčevi će se posvetiti detaljnoj analizi sopstvenih osećanja. Postoji mogućnost da će da bude i neprijatnih situacija, ali uskoro će proći. Vežbajte tako svoju strpljivost. U novembru ćete se tako suočiti sa svojim istinskim željama. Biće vam koristan ovaj period kako biste iz jednog novog ugla sagledali svoju vezu. Sve će nekako na kraju izaći na površinu, a vreme je i bilo.

Bikovi, Device, Škorpije i Ribe će u novembru osetiti da im je potreban odmor. Njima je prethodni period bio previše turbulentan. Posvetiće se sebi, masažama, ulepšavanju i treniranju. Pronaći će sada svoj mir i neku svoju oazu snova, zaroniće u nju sve dok ne padne sneg. A, tada? Tada će se pojaviti onaj pravi što će im skinuti zvezde sa neba. Ne kaže se džabe da ko čeka, na kraju i dočeka.

Bonus video:

OVE DVE PEVAČICE SU ROĐENE NA ISTI DAN, DELE HOROSKOPSKI ZNAK I PODZNAK! Ana Sević sve otkrila: Za nju znam otkad znam i za sebe!

(Espreso.co.rs/Srbija Danas)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.