OSTVARE SVE ŠTO NAUME: Majstor samokontrole i najuporniji znak u horoskopu
Dajen Kiton je jarac u horoskopu, Foto: AP

ISPRED SVIH

OSTVARE SVE ŠTO NAUME: Majstor samokontrole i najuporniji znak u horoskopu

Ovaj praktičan znak voli da se pozabavi životom na najkonvencionalniji način

Objavljeno: 28.10.2018. 18:30h
  • 199

Ovaj horoskopski znak nikada ne odustaje, te će kad-tad stići do svog cilja.

Smatra se najozbiljnijim znakom Zodijaka koji prirodno poseduje nezavisnost koja mu omogućava značajan napredak kako na ličnom planu tako i na poslovnom.

U pitanju je Jarac. Kada su u pitanju profesionalnost i tradicionalne vrednosti, Jarac je prvi. Ovaj praktičan znak voli da se pozabavi životom na najkonvencionalniji način. Jarac je zemljani znak preopterećen sigurnošću.

Kao i za ostale zemljane znakove Bika i Devicu, za Jarca su najveće životne vrednosti tradicija, porodica i sve ostale stvari koji će činiti život disciplinovanim i u nekom redu. Jarac je majstor u samokontroli i ima potencijala da bude odličan lider ili menadžer dokle god je u sferi biznisa.Saturn je vladajuća planeta Jarca i planeta poznata po zabranama i ograničenjima. Ova planeta pomaže da se sve apstraktne ideje konkretizuju i sprovedu u delo, zato jarac preuzima odgovornost i navodi nas da se ponašamo odraslo.

Uticaj Saturna čini Jarčeve praktičnim, pa je neretko da štede novac za budućnost i ulažu težak rad da bi ostvarili svoje planove. Majstori su u povlačenju konaca i dokazivanju da su samo oni u pravu. Jarac ili koza, dovoljno objašnjava koliko ovaj znak ume da bude tvrdoglav.U svojim namerama su u stanju da se popnu i na najvišu planinu. Trude se da samo svojim iskustvom stignu na vrh, ali njihova ozbiljnost i nezavisnost čini ih preduzimljivim čega god se late. "Ambicija" je ključna reč za ovaj znak, a "koristim" ključni izraz.

Jarac poseduje pravi talenat za pronalaženje pravih alata kako za posao tako i za dolaženje do njega. Polaženje sa dna lestvice neće uplašiti Jarca, samo će ga podstaći na naporan rad kako bi napredovao.

 

BONUS VIDEO:

(Espreso.rs/Infpult.info)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media