POSTOJE ŽENE KOJIMA MUŠKARCI NE MOGU DA ODOLE: Rođene su u ova tri ZNAKA!
One mame uzdahe gde god da se pojave, Foto: Stock

NEODOLJIVE!

POSTOJE ŽENE KOJIMA MUŠKARCI NE MOGU DA ODOLE: Rođene su u ova tri ZNAKA!

Nije samo lepota u pitanju

Objavljeno:

Ponekad zvezde nisu baš fer. Naime, postoje horoskopski znakovi kojima muškarci jednostavno ne mogu da odole. Pripadnice ova tri znaka muškarci smatraju izuzetno privlačnim i to ne samo zbog izgleda…

Blizanci

Ovom horoskopskom znaku je lepota suđena do duboke starosti. Povrh toga, Blizanci su uvek top obučeni i imaju besprekoran stil. Stoga ne čudi što su muškarci bespomoćni pred čarima žena rođenima u znaku Blizanaca.

Bik

Žene rođene u ovom znaku su vrlo ženstvene i svoju privlačnost vole da naglase nakitom ili lepom odećom. Ali, usprkos tome ostaju čvrsto s obe noge na zemlji i utelovljuju tradicionalne i domaće vrednosti. Ta mešavina čini žene rođene u znaku bika neodoljivima.

Škorpija

Žene rođene u znaku Škorpije čarobne su zbog svoje divlje i strastvene prirode. Zrače nekim neobičnim sjajem i uvek deluju pomalo tajanstveno. Svejedno šta se događa, žene rođene u znaku Škorpije jednostavno se ne (pre)daju. Koji muškarac im može reći ne?

BONUS VIDEO: NFL IGRAČI ĆE ZANEMETI KADA VIDE ŠTA UME OVA DAMA! Ovakvu preciznost nismo videli u američkom fudbalu. (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Miss7.24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.