S NJIMA JE NEMOGUĆE IZBEĆI SVAĐU: Tri znaka koja se LJUTE za svaku sitnicu!
Budite oprezni o čemu pričate sa sa jednim od ova tri horoskopska znaka, Foto: Profimedia

PAZITE!

S NJIMA JE NEMOGUĆE IZBEĆI SVAĐU: Tri znaka koja se LJUTE za svaku sitnicu!

Budite oprezni kada razgovarate s njima

Objavljeno: 09:39h

Iako je vrlo teško okarakterisati osobu samo u odnosu na njen horoskopski znak, postoje zajedničke osobine koje nose osobe rođene pod istim znakovima. Ponekad se sličnosti odnose i na različite znakove, a ova tri imaju zajedničku vrlo svadljivu prirodu, pa bi trebalo da budete posebno oprezni kada s njima razgovarate.

Ovan

Pripadnici ovog znaka vrlo burno reagiraju čak i na sitnice. Vrlo će se razljutiti ako osete da sumnjate u njihove stavove, sposobnosti ili uverenja, a najviše mrze prigovore. Vrlo su teške i tvrdoglave naravi i ne dopuštaju da im se nameću stavovi i mišljenja.

Devica

Device ne vole da rade puno i mrze kada se od njih bilo što zahteva. Imaju vrlo malo razumevanja prema drugima i prema tuđim problemima pa tu vrlo lako može doći do svađe. Veliki su kritičari i obožavaju da budu sami i misteriozni pa ćete morati pošteno da se namučite da dođete do nekih pojedinosti iz njihovog života.

Škorpija

Osobe rođene u znaku Škorpije poznate su po svom ponosu koji seže u nedogled. Ako ih kritikujete pred drugim ljudima ili, još gore, njima iza leđa, pripremite se na oštru i nasilnu svađu. Ono što vam kod njih takođe može zasmetati je njihova ravnodušnost prema važnim životnim situacijama. Nikad ih nećete naterati da rade ono što ne žele, a često ćete osetiti kako od vas suptilno traže da im hranite ego.

BONUS VIDEO: NIJE TRAMBOLINA ZA SVAKOGA! Pogotovo, ne za one koji ne umeju da zakopčaju pantalone. (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.