OVI ZNAKOVI U HOROSKOPU SU NAJVIŠE POD STRESOM: A ovako se rešavaju tog problema!
Neki horoskopski znakovi rešavaju se stresa čišćenjem, Foto: Profimedia

šta nam zvezde savetuju

OVI ZNAKOVI U HOROSKOPU SU NAJVIŠE POD STRESOM: A ovako se rešavaju tog problema!

U ubrzanoj svakodnevici svi mi smo sve češće pod stresom

Objavljeno: 08:54h

U ubrzanoj svakodnevnici sve smo češće pod stresom, a neki horoskopski znakovi stres lakše "upijaju". Kako će se najlakše opustiti i rešiti stresa pročitajte u nastavku... OVAN

Kada su pod stresom, ovnovi vole da "ispucaju" negativnu energiju. Trebali bi se baviti fizičkim aktivnostima koja ih oslobađa napetosti i pomaže im da lakše zaspu.

BIK

Bikovi su vrlo podložni stresu i pritom smirenje pronalaze u hrani. Svakako bi trebali birati zdrave namirnice kada odluče da "isprazne" frižider iznervirani nekom situacijom.

BLIZANCI

Blizanci sve uzimaju k srcu i lako se stresiraju. Kada su u nekoj teškoj situaciji, blizancima će najbolje pomoći razgovor. Budite uz njih i utešite ih da znaju da nisu sami.

RAK

Ovaj znak zaista ne zna da stane. Poznati su po tome da rade 100 stvari u isto vreme i onda jednostavno "pregore". Njihova oaza mira i opuštanja je ugodnost i sigurnost doma koji mora biti uređen po njihovoj meri.

LAV

Ovaj znak je poprilično kreativan i njihov mozak radi sto na sat. Kada su pod stresom, kreativnost posebno dolazi do izražaja i žele da je podele sa celim svetom. Stoga ih nemojte sputavati u tome, to je njihov način opuštanja. DEVICA

Oni vole napraviti nešto korisno i upotrebljivo. Kada su pod stresom razmišljaće u tom smeru. Najbolja "terapija" protiv stresa za njih je svakako - čišćenje.

VAGA

Vage su vrlo emotivne i, baš kao i blizanci, lako se stresiraju. One vole kada ih neko sluša i razume i može pratiti njihovu intelektualnu razinu. Ako želite da im pomognete kada im je teško, budite im rame za plakanje.

ŠKORPIJA

Ovaj znak je uporan i teško odustaje kada nešto naumi. Zbog toga je i često pod stresom, a najlakše i najučinkovitije ga se rešava - seksom.

STRELAC

Perfekcionisti koji najčešće moraju imati sve pod kontrolom, a kada im to ne polazi za rukom, osećaju nemoć koja ih guši. Strelci će se najlakše smiriti i opustiti tako da za sebe pronaću neku inspiraciju, često će meditirati kako bi se "usidrili i centrirali".

JARAC

Kada su u teškim situacijama, jarci traže pomoć drugoga, nekoga ko će biti uz njih i pomoći im da se "izvuku". Najbolji način opuštanja za njih je planiranje nekih aktivnosti ili vođenje dnevnika.

VODOLIJA

Ovaj znak je izraziti sanjar i često imaju puno stavri koje im se motaju po glavi. Ponekad ih upravo to razmišljanje o svemu dovede do ruba i depresije. Opustiće se meditiranjem ili vežbanjem nekih tehnika opuštanja.

RIBE

Ako ste riba u horoskopskom znaku, mnogi vam mogu pozavideti. Najmanje se nervirate od svih znakova, ali i njih će pogoditi stres kada na sebe preuzmu poprilično tuđih problema, što inače vole da rade. Kako bi se smirili, i ribe će pribeći stavranju nečeg kreativnog.

Bonus video:

JEDNA ĐUSKA I PEVA, DRUGA - KAMENO LICE! Liče kao jaje jajetu, ali im reakcije "nebo i zemlja"!

(Espreso.co.rs/Večernji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.