PREVELA JE IZREKU SA GUGL TRANSLEJTA I ISTETOVIRALA JE PREKO CELOG TELA: Zbog ovog BLAMA svi joj se smeju (FOTO)
Naz Mila kojoj se smeje ceo svet, Foto: Printscreen/Instagram

SMEJE JOJ SE CEO SVET

PREVELA JE IZREKU SA GUGL TRANSLEJTA I ISTETOVIRALA JE PREKO CELOG TELA: Zbog ovog BLAMA svi joj se smeju (FOTO)

Samo je želela lepu, upečatljivu tetovažu

Objavljeno: 16:31h

Turska medijska ličnost, neočekivano je stekla svetsku popularnost iz skroz pogrešnih razloga. Naz Mila (26) će verovatno ostati upamćena kao devojka koja je preko svog tela istetovirala besmislicu sa Guglovog programa za prevođenje.

Mila je rijaliti zvezda sa preko 860.000 pratilaca na Instagramu, a rođena je u Azerbejdžanu. U nedelju, njeni fanovi su se obradovali kada su videli da je objavila novu fotografiju...

Naz Mila
Naz Mila foto: Printscreen/Instagram

Bila je to fotka na kojoj je Mila, polugola, sa ogromnom tetovažom od grudi do kolena. Jedini problem je, što tetovaža nije imala smisla.

To je bila tetovaža rečenice koja je verovatno u orignalu trebalo da glasi '' "Samo bog može da mi sudi i prašta'', što je popularna izreka.

Ali umesto toga, rečenica koju je istetovirala na svoje telo glasi: ''Ja mogu da sudim samo jednom bogu sa svojim greškama i mojim greškama".

Navodno, ni Mila a ni umetnik koji je bio zadužen za tetovažu ne znaju dobro engleski jezik pa su tursku rečenicu samo provukli kroz popularni ''Google translate'' .

Nakon što su je ismejali mnogi ljudi koji govore engleski jezik, Mila je prvo isključila komentare za objavu na Instagramu da bi kasnije i obrisala tu sliku. Ali pre nego što je stigla to da uradi, turski i britanski tabloidi su saznali celu prču.

Milu, međutim ovo nije obeshrabrilo da i dalje postavlja nove slike i video klipove na Instagram.

BONUS VIDEO: ESPRESO TRANSFORMACIJA: Milan Strongman pomaže novinarima da smršaju do Nove godine!

(Espreso.co.rs/Novi.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.