Škorpiji se U OČIMA VIDI ŠTA BI DA VAM RADI! Vodolija bi da EKSPERIMENTIŠE, a evo ko je najveći NESREĆNIK!
Svaki znak ima neku svoju prednost!, Foto: Shutterstock

horoskop otkriva

Škorpiji se U OČIMA VIDI ŠTA BI DA VAM RADI! Vodolija bi da EKSPERIMENTIŠE, a evo ko je najveći NESREĆNIK!

Verovali ili ne, vaš horoskopski znak određuje šta volite u seksu

Objavljeno:

Saznajte ko je dama na ulici, a zver u krevetu, ali i ko se najlakše uzbuđuje... Možda baš nakon ovog članka shvatite ko je vaša srodna duša u seksu.

OVAN

U životu volite da ste lider i da ste ozbiljni, ali u krevetu obožavate nežnost. Uvek tražite emotivnog partnera, nekoga ko će probuditi onu mekanu stranu u vama. Ali, ne volite vezivanja pa su često to avanture na jednu noć. Ovnovi su uporni i uvek u krevetu dobiju ono što žele.

BIK

Jedna noć? Ne, vama to ne treba, za razliku od Ovnova vi volite sigurnost u vezi. Ako nađete idealnog partnera godinama ga ne menjate. Ako partner ima višak kilograma i to vam ne smeta, vama je važno da on ima dobru dušu. Seks uz muziku vam uvek bude najlepši, pustite RnB i uživajte u tom tempu.

BLIZANCI

U seksu niste previše zahtevni. Lako se uzbudite i zadovoljite. Tako da i nemate neke stroge kriterijume za izbor partnera. Često menjanje partnera vam prija jer ne volite dosadu.

Svaki znak ima neku svoju prednost!
Svaki znak ima neku svoju prednost! foto: Shutterstock

RAK

Mnogo je strasti u vama. Vama je dodir oličenje poverenja i intimnosti. Kad god ste neraspoloženi lečite se seksom. Vi ste emotivno zadovoljni ako ste sa nekim bliski. Šlag na torti vam je seks posle žurke i alkohola.

LAV

Lavovi su najmanje sebični kada je seks u pitanju. Vole da uživaju i obožavaju da zadovolje partnera do maksimuma. Ne biraju ni mesto ni vreme. Sa njima otvoreno možete da razgovarate o ovoj temi. Poseduju jaku strastvenu energiju, tako da seks sa njima može potrajati celu noć.

DEVICA

Device ne vole da pričaju o seksu, ali i te kako uživaju u njemu. Vole da je partner uredan i obrijan. Ako bi čak i imao papir da nema nikakvo oboljenje, e tada bi se totalno opustile. One vole da to sve ostane u četiri zida, zato mnogo često ulaze u tajne veze.

VAGE

Vage su fine kada ih vidite, ali u krevetu umeju baš da budu divlje. Privlači ih seks na javnom mestu. Kada su strasti u pitanju gube kontrolu. Najviše ih uzbuđuje kada to ne rade džabe, kada imaju korist od tog seksa doživljavaju vrhunac strasti.

Svaki znak ima neku svoju prednost!
Svaki znak ima neku svoju prednost! foto: Shutterstock

ŠKORPIJE

U očima Škorpije već se vidi šta bi želeo sve da vam radi. Seks sa osobom rođenom u ovom znaku nećete nikada zaboraviti. Oni ne biraju mesto, pa i ako žulja pod njima je lepo. Otvoreni su u svojim ponudama i niko im ne može odoleti.

STRELAC

Strelčevi umeju malo da budu dosadni u krevetu. Oni vole klasiku. A uvek biraju totalno drugačijeg partnera, tako da često nemaju sreće u seksu i mnogi Strelčevi su hronično nezadovoljni svojim seksualnim životom. Vole da oduže, a na konkretnim stvarima nikako da se pokažu.

JARAC

Jarac uvek razmišlja o posledicama, pa ih to koči da se opuste. Ali kada nađu osobu kojoj veruju umeju baš da budu strasveni. Za ženu Jarca se kaže:,, Dama na ulici, zver u krevetu", jer kada ona oslobodi svoje zarobljene emocije ništa je ne može zaustaviti.đž

VODOLIJA

Vodolija ne voli dosadu i u krevetu voli da eksperimentiše. Retko kada se vezuje za partnera. Oni u na kraju godine imaju najviše recki od svih znakova. Ko ukroti Vodoliju svaka mu čast. Sa njim ćete voditi ljubav nemogućim mestima, bar ste mislili da je nemoguće.

RIBE

Ribe koriste seks da izleče svoju depresiju, nezadovoljstvo i tugu. Ako su u dužim vezama često i zaborave da spavaća soba postoji. Najveće zadovoljstvo doživljavaju u tajnim vezama, kao i seksu preko telefonskog razgovora. Njima fizički kontakt nije toliko važan.

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Srbijadanas.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.