DA LI VAS OČEKUJE BOGATSTVO? Linije na dlanu možda otkrivaju mnogo o vašoj sudbini
Iz dlanova se čita subina, Foto: Pixabay

staro verovanje

DA LI VAS OČEKUJE BOGATSTVO? Linije na dlanu možda otkrivaju mnogo o vašoj sudbini

Na njima se može svašta iščitati – na primer, hoćemo li biti bogati…
 

Objavljeno: 13.10.2018. 11:34h
  • 106

Čitanje iz dlana, poznato i kao hiromantija, vjština je koja korene vuče iz davne prošlosti, a cilj joj je da se proceni karakter neke osobe ili prorekne njena budućnost.

Na dlanu možemo videti brojne linije. Na njima se može svašta iščitati – na primer, hoćemo li biti bogati…

Više manjih linija novca

Takozvana linija novca nalazi se između prstenjaka i malog prsta. Ako se tu nalazi više od jedne linije, onda postoji velika šansa da ćeš dobiti na lutriji. Ljudi koji imaju te linije dobro raspolažu novcem.

Linija glave ide prema gore

Linija glave jedna je od najvažnijih linija kod čitanja sa dlana. To je srednja linija koja počinje između palca i kažiprsta te se prolazi sredinom dlana. Ako ta linija na kraju pokazuje prema gore, to znači da - kad je reč o novcu - imaš sreće.

Vidljivost linije intuicije

Linija intuicije prolazi od malog prsta prema (zakrivljeno) prema dolje. Nije vidljiva kod svakog čoveka, a njena prisutnost obećava bogatstvo te puno šansi za dobiti, odnosno zaraditi novac.

Linija Života

Ona počinje između palca i kažiprsta i prolazi oko venerinog brda prema ručnom zglobu. Ako je duga, duboka i glatka: dobro zdravlje i visoka starost. Prekidi i račvanja prema dole ukazuju na bolesti i/ili udese.

Linije uspeha

Male linije od linije glave do kažiprsta: prave linije: Ambicija vodi do uspeha. Ukrstene linije: prepreke na putu do uspeha. Linije koje se seku su jače od linija uspeha: neuspeh ambicioznih planova.

BONUS VIDEO:

(Espreso.rs/zena.blic.rs)

 


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media