KOKS ENERGY KREATIVNA MANIJA: Kreiraj slogan i osvoji vredne nagrade!
Koks Energy Drink, Foto: Promo

POKAŽI SVOJU KREATIVNOST

KOKS ENERGY KREATIVNA MANIJA: Kreiraj slogan i osvoji vredne nagrade!

Konkurs traje od 1. oktobra do 1. novembra 2018. godine

Objavljeno: 16:15h

Uživaš u ispijanju energetskih pića?

Onda će te obradovati mogućnost da učestvuješ u kreiranju slogana za jedinstveno energetsko piće u Srbiji - Koks Energy Drink i za to osvojiš vredne nagrade!

foto: Promo

Ovo piće piće sa dodatkom whey parmeata, najvrednijeg proteina za svaki organizam, krije se u crnoj limenci atraktivnog dizajna. Izgled, boja, prijatan sladak miris i osvežavajući ukus čine ga suptilnijim i potpuno drugačijim od drugih energetskih pića, čime razbija monotoniju klasičnih energetskih pića.

foto: Promo

Targetira sve one koji se ne plaše da budu inovativni i provokativni, za sve hrabre i savremene, one koji život doživljavaju kao veliki izazov!

foto: Promo

Šta je za tebe pozitivna energija? Koks Energy te poziva da nam otkriješ šta je ono što te pokreće, što te inspiriše, ono što je tvoja strast - pokaži nam svoju kreativnu energiju i učestvuj u stvaranju slogana koji će Koks Energy Drink nositi tokom narednih godina! Svoj predlog novog slogana pošalji na koksenergykonkurs@gmail.com - najveći kreativac otputovaće za Novu godinu sa Koks Energy timom na destinaciju iznenađenja, a ostale očekuju vredni pokloni.

foto: Promo

Konkurs traje od 1. oktobra do 1. novembra 2018. godine.

foto: Promo

Pokaži kreativnu energiju, postani deo Koks Energy Kreativne Manije!

foto: Promo

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.