Ko kaže da ne može zimi? Najlepši sladoled koji možete probati već danas (RECEPT) (GIF) (VIDEO)

ČOKOLADNO ZADOVOLJSTVO

Ko kaže da ne može zimi? Najlepši sladoled koji možete probati već danas (RECEPT) (GIF) (VIDEO)

Ovaj ledeni satelit će vas oduvati u petu dimenziju. Vaša nepca će se osećati kao na sedmom nebu
Objavljeno:

Za prave ljubitelje deserta ovo je najlepši recept koji mogu pogledati i isprobati. Ovo su najlepše punjene paprike koje ćete pojesti ove zime (RECEPT) (VIDEO) Sastojci: Šerbet od pomorandže (ili po ukusu, za narandžasti deo u sredini) Sladoled od vanile (za beli deo u sredini) Sladoled od jagode Sladoled sa ukusom kafe 1 šolja izdrobljenog keksa po ukusu 3 kašike otopljenog butera Čokolada Četvrtina šolje kokosovog ulja, ili običnog suncokretovog Ovako se pravi čuveni mađarski gulaš (RECEPT) (GIF) (VIDEO)

Priprema: Kašikom za pravljenje kugli oblikujte kuglicu sladoleda od vanile, ili šerbeta od pomorandže. Stavite na papir i ostavite da se zamrzne oko 2 sata. Ovo treba da budu meseci unutar vašeg čokoladnog satelita. Podvarak za početnike: Po tradicionalnom domaćem receptu (RECEPT) (VIDEO) Dok je sladoled u zamrzivači izdrobite keks. Izdrobljenom keksu dodajte puter i umesite glatku masu, koja će da vam služiti kao kora.
Uzmite kalup za sladoled ili čašu pa stavite sladoled od jagode, u centar stavite pripremljenu kuglu sladoleda od vanile ili šerbeta od pomorandže. Po vrhu čaše stavite još sladoleda od jagode, ili sladoled sa ukusom kafe. Kolač pokrijte korom od keksa i pritisnite da se zalepi. Ostavite u zamrzivaču još dva sata. Nikad niste napravili srpsku sarmu? Ovo je originalan recept! (VIDEO) Istopite čokoladu sa malo kokosovog ulja, može i obično. Mešajte dok postane glatka smesa i ostavite na sobnoj temperaturi da se malo prohladi. Izvadite kolač iz šolje pa ga celog prelijte čokoladom i ostavite da se ohladi. Za detaljnija uputstva pogledajte video:


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.