Šta znači kad imate mladež na nekom od ovih 7 mesta na telu? (GIF)

zanimljive informacije

Šta znači kad imate mladež na nekom od ovih 7 mesta na telu? (GIF)

Postoje oni koji govore o vašem zdravlju i oni koji vam predviđaju budućnost
Objavljeno:

Svako ima mladež na svom telu. Zanimljivo je da mnogi veruju da njihovi položaji na telu imaju posebno značenje. Postoje oni koji govore o vašem zdravlju, i one koji vam predviđaju budućnost. Kako da prepoznate da li imate mladež ili melanom? (FOTO) Šta znači ako imate mladež na ovih sedam mesta? 1. Slepoočnica Mladež na ovom mestu govori o putovanjima, tačnije o tome da ćete u životu dobiti brojne prilike da putujete, bez obzira na to da li je u pitanju posao ili užitak.

2. Između obrva Mladež na ovom delu tela govori o vašim poslovnim poduhvatima. Ambiciozni ste mnogo i vredno radite na povišici ili promaknuću, koja vas ubrzo očekuje.
mladež
3. Između oka i obrva Ako ga imate ovde, govori o tome da ste stabilna osoba koja se lako adaptira. Dobri ste sa ljudima i vrlo lako postajete vođa.
4. Na gornjoj usni Mladež na gornjoj usni govori kako vas najviše zanima gde ćete ručati, šta ćete obući, kako ćete izgledati. Popularni ste među vašim brojnim prijateljima.
5. Obraz Mladež na obrazu označava odličnu poslovnu priliku ili poziciju i povećanje bogatstva.
6. Na dlanu Nikada nećete biti bez novca, pametni ste, ambiciozni, imate poziciju poslovnog lidera.
7. Stopala Često putujete, uživate u stranoj kuhinji, popularni ste, voljeni i volite biti glavni svugde. (Espreso.co.rs / Radio Sarajevo)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.