MUŽ JOJ JE NESTAO NAKON NEKOLIKO NEDELJA BRAKA: Tek nakon 68 godina je saznala BOLNU istinu!
Foto: Printscreen/youtube

NIŠTA NIJE ZNALA

MUŽ JOJ JE NESTAO NAKON NEKOLIKO NEDELJA BRAKA: Tek nakon 68 godina je saznala BOLNU istinu!

Sve je otkriveno nakon što je njen rođak pregledao vojni registar

Objavljeno: 12:00h

Pegi Haris iz Vernona u Teksasu (SAD), udala se za svog dečka Bilija 1944. godine. Uživali su u braku svega nekoliko nedelja, a Bili je tada kao pilot regrutovan u vojsku i poslat u Evropu, kako bi se borio u Drugom svetskom ratu.

Od tada, Pegi nije o njemu čula nikakvu vest. Na početku je mislila da je sigurno poginuo u ratu. Međutim, kako nije dobila nikakvu potvrdu o njegovoj smrti, počela je da se nada da je ipak živ.

To je potrajalo punih 68 godina, sve dok njen rođak nije istražio vojni registar, gde je saznao da je Bili poginuo pri padu aviona kod jednog mesta u Francuskoj.

Kada je Pegi otišla u Francusku, bila je ganuta činjenicom da je jedna ulica u tom mestu nazvana po njenom mužu, koji je učinio sve da se avion ne sruši na ljude i odnese još žrtava.

Vrlo je tužno što je Pegi tek nakon toliko vremena saznala pravu istinu i stavila tačku na priču o svojoj davno nestaloj ljubavi.

BONUS VIDEO: HVATA VAS PANIKA ZBOG PRAVLJENJA AJVARA?! Ništa zato, „južna pruga“ se pobrinula da vam to olakša. Izum za Nobela! (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Magazin.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.