NEKOLIKO NEDELJA NAKON VENČANJA, UHVATILA JE MUŽA GOLOG U KREVETU S UJNOM: Kada je saznala celu istinu, POZLILO joj je (FOTO)
Foto: Printscreen/facebook

RAZOČARANJE

NEKOLIKO NEDELJA NAKON VENČANJA, UHVATILA JE MUŽA GOLOG U KREVETU S UJNOM: Kada je saznala celu istinu, POZLILO joj je (FOTO)

Nakon sedam meseci veze, Keni je zaprosio Kim i venčali su se u novembru 2010. godine, pre nego što je Kim rodila njihovog sina Ejtana

Objavljeno: 10:56h

Žena tvrdi da je uhvatila muža u krevetu sa svojom ujnom - samo nekoliko nedelja nakon što se udala za njega.

Kim Elkins (33) dopustila je svojoj ujni Lorain Eslemont da ostane u gostinskoj sobi kuće koju je delila s Kenijem Slokombeom. Svoju ujnu opisala je kao prijateljicu jer je 10 godina starija od nje, a čak ju je i pitala za savete u vezi.

Nakon sedam meseci veze, Keni je zaprosio Kim i venčali su se u novembru 2010. godine, pre nego što je Kim rodila njihovog sina Ejtana. Nakon što su se venčali, bratu njene majke Ianu i njegovoj supruzi Lorain bio je potreban privremeni smeštaj s obzirom na to da je najam njihove kuće istekao pa su se dogovorili da će ostati kod Kim dok ne nađu drugi smeštaj.

U međuvremenu, Ian i Loraine su se razdvojili, a Kim joj je dopustila da ostane.

"Bilo je lepo što je bila u blizini jer sam mogla da razgovaram s njom o svemu", rekla je ona.

"Uskoro su ona i Keni postali bliski. Naivno, bilo mi je drago što su se slagali".

Šest nedelja nakon venčanja, u februaru 2012. godine, Kim je uhvatila Lorain sa njenim mužen na kauču. Oni su je ubeđivali da je njihovo druženje bilo nevino, ali Kim je bila sumnjičava pa je sledećeg dana došla ranije s posla.

"Zaboravila sam ključ pa sam lupala po vratima. Čula sam Kenija kako govori: "Sranje, to je Kim", kaže. "Došao je do vrata, a ja sam zahtevala da znam gde je Lorain."

"Rekao je da je u gostinskoj sobi, ali sam odjurila sam u našu spavaću sobu i našla je golu. Toliko sam plakala da mi je sve u magli. Bila sam apsolutno histerična. Činjenica da su imali seks u našem bračnom krevetu samo je pogoršala stvari". Kasnije je saznala da je "par" zajedno nestao i tokom njihove bračne noći, zbog čega kaže da joj je pozlilo.

Loraine i Keni sada su u vezi, ali odbijaju da priznaju da su bili bliski na venčanju. "Kim nas je pronašla u krevetu, ali nismo bili zajedno sve dok nisam raskinuo s Kim", rekao je Keni.

BONUS VIDEO: OVO JE NAJVEĆA MOTIVACIJA ZA VAŠ RAD U TERETANI! Ukoliko nije, imate ozbiljnih problema. (VIDEO)

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.