10 najpopularnijih kuvara na svetu: Ovo su njihovi omiljeni recepti! (FOTO) (GIF) (VIDEO)

a sad - trk u kuhinju!

10 najpopularnijih kuvara na svetu: Ovo su njihovi omiljeni recepti! (FOTO) (GIF) (VIDEO)

Za neke od njih ste čuli, za mnoge verovatno niste. Espreso vam otkriva šta oni najviše vole da spremaju. Prste da poližete
Objavljeno: 21:08h

Čuli ste za sve njih i sigurno ste poželeli da probate bar jedno njihovo jelo. U iščekivanju da posetite neki od njihovih poznatih restorana ili da vas ugoste u svojim emisijama, spremite nešto baš po njihovim receptima. Ovo su najlepše punjene paprike koje ćete pojesti ove zime (RECEPT) (VIDEO)​ Oni su čuveni kuvari, a ovo su njihovi tajni sastojci: 1. Anabel Langbejn Anabel Langbejn je poznati kulinarski ekspert sa Novog Zelanda. Ona je autorka 18 knjiga o kuvanju, koje su prevedene na mnoge jezike. Anabel je diplomirala botaniku na Linkoln univerzitetu. Sama uzgaja ono što je najpotrebnije za nju i njenu porodicu, u organskoj bašti u svom domu u Oklandu. Ovako se pravi čuveni mađarski gulaš (RECEPT) (GIF) (VIDEO) "Znanje i razumevanje kako biljke rastu veoma je korisno kada je u pitanju kuvanja", kaže Anabel. Ona je član Saveta za održivi razvoj Novog Zelanda i strastveni zagovornik upotrebe sezonskih sastojaka u kuhinji. "Okupiti prijatelje i porodicu za stolom uz jednostavnu, ali izuzetnu hranu je najlakše što možete da uradite. To i pokušavam da dočaram u mojoj emisiji - kako da kuvate sa zadovoljstvom, na radost svojih prijatelja."- kaže Anabel.

Print Screen You Tube
Sastojci: 3 šolje brašna izmešanog sa praškom za pecivo 2 šolje šećera 1 ipo kašičica esencije vanile 130 g kakaoa 2 kašičice sode bikarbone 200 g omekšanog maslaca 1 šolja svežeg mleka 3 velika jaja 1 šolja vruće kafe Za čokoladni ganaš 500 ml pavlake 500 g mlečne čokolade Recept za najbolju čokoladnu tortu od Anabel: Namažite maslacem dno i zidove okruglog pleha ili kalupa za tortu prečnika 30 cm ili dva kalupa prečnika 20 cm. Ugrejte rernu na 160 stepeni. Nikad niste napravili srpsku sarmu? Ovo je originalan recept! (VIDEO) Sipajte kakao i brašno u činiju, pa mu dodajte sodu bikarbonu, potom prosejte da nema grudvica. Dodajte šećer, maslac, ekstrakt vanile i sveže mleko. Na kraju prelijte šoljom vruće kafe, i mešajte dok masa ne postane potpuno glatka.
Print Screen You Tube
Sipajte smesu u kalup ili kalupe i poravnajte površinu. Tortu pecite 1 sat u prethodno dobro zagrejanoj rerni na 160 stepeni, odnosno sve dok čačkalica kojom proveravate ne bude potpuno čista. Tortu ostavite da se ohladi. Najbrži doručak na svetu: Pica prženice gotove za tren oka (RECEPT) (VIDEO) Pavlaku zagrejte dok ne proključa, a čim počnu da se stvaraju mehurići sklonite je sa šporeta. Dodajte izlomljenu čokoladu, zaljuljajte posudu i ostavite 2 minuta. Mešajte pažljivo sve dok se čokolada ne istopi. Na kraju mešajte žicom dok smesa ne postane glatka i sjajna. Ganaš možete da čuvate u staklenoj tegli najduže 2 nedelje. Pre korišćenja, blago ga zagrejte. Stavite ohlađenu tortu preko tacne i prelijte toplim čokoladnim ganašom. Po vrhu pospite svežim malinama. Za detaljnija uputstva pogledajte video:

2. Džejmi Oliver nekoliko restorana, četvoro dece, jedanaest objavljenih knjiga, nekoliko televizijskih emisija i svakako je najpoznatiji je britanski kuvar.
Ove sočne ćuftice s mocarelom smazaćete za tren oka! (RECEPT) (VIDEO) BAFTA za najbolju TV seriju „Džejmijeva kuhinja“
za edukaciju mladih, posvetio se tome da obrazuje i motiviše decu da se zdravo hrane. Neodoljiv ukus sočnih pljeskavica od karfiola (RECEPT) (GIF) (VIDEO) Opre Vinfri i Džeja Lenoa i dobitnik je prestižne nagrade TED za 2010. Recept za čuvenu Velington govedinu:
Sastojci luk jaje
Za sos luka vina brašna
Print Screen You Tube
Priprema: Najukusniji brodić od hleba koji možete pojesti za doručak (RECEPT) (GIF) (VIDEO) listića ruzmarina i pržite još 15 minuta ili dok ne omekšaju i počnu da se karamelizuju, uz neprestano mešanje. Najlepši kolačići od tune po receptu čuvenog Gordona Remzija (RECEPT) (VIDEO) Po testu razmažite paštetu od pečuraka, ostavljajući prazninu od 5 cm na svakom kraju
Prebacite Velington na veliki pleh obložen papirom za pečenje, Da vas lepo ugreju: Tople ćuftice od mesa ušuškane u mekano testo (RECEPT) (GIF) (VIDEO)​ Za pripremu grejvi sosa oljuštitite i isecite crni luk na krupne komade, zatim ga stavite u veliku šerpu i na umerenoj temperaturi dodajte malo ulja Da vas ugreje: Topla i kremasta čorba sa piletinom i krompirom (RECEPT) (GIF) (VIDEO) Dodajte vino Madeira i skuvajte, ostavite govedinu Velington da odstoji 5 minuta, pa poslužite kriške debljine 2 cm sa sosom i zelenim povrćem Za detaljnija uputstva pogledajte video:
3. Rudolf van Vin Tople loptice od makarona i sira koje će izmamiti smešak vašim gostima (RECEPT) (VIDEO)​ Pobeđivao je nekoliko puta na nacionalnim i međunarodnim kulinarskim takmičenjima. osvajao nagrade na takmičenjima u Frankfurtu, Sidneju, Londonu i Singapuru.
Print Screen You Tube
Već 12 godina Rudolf je jedan od najpopularnijih holandskih TV kuvara. Rudolf vodi četiri kulinarske emisije Rudolfovi kolačiči sa jajima Udvoje je najslađe: Sočni stek i salata za romantičnu večeru (RECEPT) (VIDEO) Sastojci: jajeta brašna Rudolfova torta sa višnjama Sastojci: jaja šećera
Print Screen You Tube
Sveži sir Mousse limun pavlake sira Cherry Topping Meringue - Pena od belanaca za dekoraciju vode Za detaljnija uputstva pogledajte video:
4. Gordon Remzi Njegovi restorani su nagrađeni sa 15 Mišelinovih zvezdica, a trenutno imaju 14. Najbrži ručak na svetu: Čuveni italijanski ravioli gotovi za 2 minuta (VIDEO) Mišelinovu zvezdicu, a Remzi je postao prvi Škot kojem je ovo pošlo za rukom. Na televiziji je prisutan od 1998. godine.
Cezar salata na Remzijev način: Sastojci: hleba salate Preliv: sirćeta maslinovo ulje limuna Doručak za samo 10 minuta: Ovako se sprema čuvena italijanska fritata (RECEPT) (VIDEO) Preko hleba narendajte tri četvrtine parmezana, promešajte na ringli, pa prebacite na tanjir.
pa lagano sipajte maslinovo ulje uz mućenje dok mešavina ne postane glatka. Ovako se sprema pileći paprikaš na brži način (RECEPT) (VIDEO) začinite komade pilećih grudi sa obe strane, poprskajte sa malo ulja Prava poslastica: Zimski sladoled spreman za samo 20 minuta (RECEPT) (VIDEO) Za detaljnija uputstva pogledajte video:
5. Roberta Panije Najukusniji doručak na svetu: Kuglice punjene kremom od sira (RECEPT) (GIF) (VIDEO)​ Voli tradicionalni italijanski pristup. relaksacija, kreativnost i pomeranje granica. ‚‚Laki obroci"
Print Screen You Tube
Sastojci: vina graška vode maslinovo ulje Priprema
Print Screen You Tube
Bakalar: Najukusniji punjeni paradajz koji ćete pojesti ove zime (RECEPT) (VIDEO) otvoritite papir i na njega stavite komad bakalara, a po njemu rasporedite malo komorača, Testenina: Dodajte grašak, pavlaku za kuvanje, vodu, narendanu limunovu koru i sok od pola limuna. 6. Kuvar Van Redžuavan Ismail je poznatiji kao Kuvar Van, i on je poznati malezijski TV kuvar. u zapadnim zemljama odlučuje da se posveti promovisanju Malezijske kuhinje. brend ambasador za avio kompaniju AirAsia.
Print Screen You Tube
Pileći kalasan na indonežanski način: Sastojci: piletina voda paradajz
Print Screen You Tube
Za boraniju beli luk voda Dodajte kokosovo mleko, krompir, paradajz i sok sveže limete. Posolite i ostavite da se krčka. 7. Jolanta Delibozova Jolanta Delibozova je diplomirala na državnoj muzičkoj akademiji u klasi profesora Pančoa Vladigerova. sofijskom simfonijskom orkestru, bila solistkinja filharmonijskog orkestra u Burgasu i Rusu, kao i rumunskog filharmonijskog orkestra iz Krajove. „Rajske žice” Ona voli da eksperimentiše i u svojoj kuhinji i da interpretira sve što je jela, videla i naučila. hrane ljubav recepta
Print Screen You Tube
Njena ideja je povratak prirodnim sastojcima i razigranost u kuhinji, „Kuvajte pametno. Živite bolje.“ Jolina romantična salata: Sastojci: krompir paprike graška krastavac ulja
Print Screen You Tube
Priprema:
8. Everet te Pas roputovao je južnu i centralnu Ameriku, Novi Zeland i Zimbabve, kuvao je u Kurakau, Malagi, Švajcarskoj i Australiji. „Te Pas”
Print Screen You Tube
Laki obroci Ragu sa krompirom Sastojci: Za ragu: brašna sirćeta piva Za kupus: kupusa jabuka šećera cimeta vode
Print Screen You Tube
Za krompir-pire: krompira biber Priprema: Isecite teletinu na komade i posolite i pobiberite, pa uvaljajte u brašno. Dodajte luk, sitno iseckani beli luk i zrna crvenog kedra. Prelijte sa pola količine piva i pola sirćeta. Poklopite i ostavite ragu da se krčka 3 sata Pripremanje kupusa počnite 30 minuta pre završetka pripreme ragua. Plodove crvenog kedra stavite u cediljku za čaj i potopite je u kupus,
9. Rejčel Alen Njen stil kuhinje je hvaljen kao stil praktične prirode hotelu ‚‚Ballymaloe House Hotel" i na kraju je postala predavač u toj školi. ‚‚Image" ‚‚The Sunday Tribune Magazine". ‚‚Good Food" ‚‚AWT At Home".
Print Screen You Tube
Sastojci: Kora: oraha Čokoladni fil: brašna mleka Krenasti sloj: pavlake šećera
Print Screen You Tube
Priprema: Ravnomerno razvući po plehu. Ulupati žumanca sa mlekom i pomešati, pa prebaciti u šerpu i kuvati na umerenoj temperaturi uz neprestano mešanje Dodati maslac i vanilu, umutiti i ostaviti sa strane da se ohladi. Krem mutiti dok ne postane veoma čvrst, Recept za čokoladnu plavušu:
10. Antonio i Đenaro Danas je poznat po svojoj ljubaznosti, grubom glasu i divljoj beloj kosi. "Neal Street" Usledilo je još dvanaest knjiga koje su izdate širom sveta. je delimično zbog prisustva divljači i pečuraka
Print Screen You Tube
"Neal Street" "Neal Street" "Passione" "Najbolji italijanski restoran" Kontaldo je poznat i po saradnji sa Džejmijem Oliverom "Neal Street" restoranu. Junetina u crnom vinu Sastojci belog luka luka vina bibera
Print Screen You Tube
Priprema: Stavite ga u posudu sa povrćem. Sve zalijte crnim vinom i ostavite meso i povrće da odstoje preko noći. komade mesa poslužite sa solju, crnim vinom i kriškom hleba.

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.