KOLAČ OD 50 METARA! 7.9. budite svedok obaranja slatkog rekorda u Srbiji! (FOTO)
Foto: Promo

JEDINSTVENO

KOLAČ OD 50 METARA! 7.9. budite svedok obaranja slatkog rekorda u Srbiji! (FOTO)

Obaranje slatkog rekorda predstavlja uvertiru u veoma važan događaj – Dan sopstvenog poslovanja

Objavljeno: 12:54h

50 mladih kuvara će u četvrtak 7.9. od 11 – 13h u distributivnom centru METRO u Zemunu, praviti kolač od 1000 listova dugačak 50 metera! Ovaj jedinstveni Mille–feuille će oboriti sve rekorde i postaće najveći kolač ikada napravljen u Srbiji!

Ulaz je otvoren za sve zainteresovane, pogotovo preduzetnike, samo je potrebno da preuzmu METRO dnevnu karticu na ulazu. Budite i vi “partner” ovog događaja i stanite rame uz rame sa Coca Colom, Heinekenom, Swislionom, Cremio brendom i drugima…Vaša obaveza će biti da samo uživate!

Obaranje slatkog rekorda predstavlja uvertiru u veoma važan događaj – Dan sopstvenog poslovanja.

foto: Promo

Naime, želeći da stavi u centar pažnje sve vlasnike sopstvenog poslovanja, METRO je uveo Dan sopstvenog poslovanja , koji se svake godine obeležava drugog utorka u oktobru. Tada su svi preduzetnici pozvani da kreiraju svoje specijalne ponude na stranici www.dan-sopstvenog-poslovanja.rs . Ove godine je poseban akcenat stavljen na ugostitelje.

OVDE pogledajte kako da u samo tri laka koraka obavestite javnost šta je to što vaš biznis čini posebnim i kako da se besplatno se promovišete - Kako će sve ponude važiti samo 9. oktobra 2018., treba da se obavestite ko, gde i šta nudi, a to ćete lako saznati ako posetite istu tu stranicu www.dan-sopstvenog-poslovanja.rs i pogledate mapu.

foto: Promo

Na mapi možete da vidite gde se u tom trenutku nalazite i koja vam je „specijalna ponuda“ najbliža. Na ovaj način preduzetnici kažu hvala svojim klijentima i kupcima, a METRO preduzetnicima.

„HVALA“ je i dalje reč koja čini zadovoljstvo i onome kome je upućena, kao i onome ko je drugome uputi. Zato se čini da će 9. oktobar biti dan kada će se mnogo ljudi osećati zadovoljnima.

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.