Kako kažu muškarci, ovo je IDEALNA VELIČINA GRUDI!
Foto: Profimedia

IZNENAĐUJUĆI REZULTATI

Kako kažu muškarci, ovo je IDEALNA VELIČINA GRUDI!

Otkriveno je i gde žive žene s najvećim grudima 

Objavljeno: 06.09.2018. 11:27h
  • 12

Muškarci su iskreno priznali kakve ženske grudi najviše zagolicaju njihovu maštu. Otkrili su i koliko su zapravo zadovoljni veličinom grudi svojih partnerki…

Čini se da postoji predrasuda o muškarcima i njihovim željama tipa – "što veće to bolje". Zapravo, većina njih preferira žene s grudima srednje veličine.

Prema američkom istraživanju u kojem je učestvovalo 2000 muškaraca i žena iz SAD-a i Evrope, idealna veličina grudi je srednja – ni premale, ni prevelike. Korpa grudnjaka koja pokriva muški ideal lepote grudi bila bi ona veličine C.

Grudnjak veličine C
Grudnjak veličine C foto: Profimedia

Više od polovine muškaraca (njih 53,6 posto) reklo je da su im grudi srednje veličine najdraže. Velike grudi najradije pogleda njih 35,3 posto dok je malim dojkama prezadovoljno 11 posto momaka. Ipak, rezultati istraživanja su pomalo varirali od zemlje do zemlje pa tako Mađari i Poljaci preferiraju nešto manje grudi – veličine B .

Muškarci koji su u vezama u 70 posto slučajeva su priznali kako su vrlo zadovoljni grudima svojih partnerki.

A da li znate žive žene s najvećim grudima?

Proučili su grudi čak 400.000 žena starih između 28 i 30 godina iz 108 država i otkrili gde žive one s najvećim grudima na svetu, a gde s najmanjim – rekorderke su Amerikanke (belkinje) dok najmanje imaju Filipinke. Iza Amerikanki su se našle Kanađanke pa Irkinje, Poljakinje, Britanke…

I Srpkinje su učestvovale u istraživanju, ali nije spomenuto na kom mestu su završile – nisu među prvih 15 država. Ipak, saznali smo da je prosečna veličina grudnjaka koje nose Srpkinje B – što se može svrstati u manje grudi. Inače, veličine idu od najmanje A, pa B,C, D, E, F – grudi Amerikanki veće su od F, a Filipinki manje od A korpi.

BONUS VIDEO: KAKAV ŽENSKI BLAM GODINE! Trčala je na pokretnoj traci u teretani i odlučila da napravi selfi, a onda...! (VIDEO)

(Espreso.rs/Novi.ba)

 


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
Inicijalizacija u toku...

Espreso.rs


Adria media