Otkrijte značenje vaših najstrašnijih košmara! (FOTO)

Horor priče

Otkrijte značenje vaših najstrašnijih košmara! (FOTO)

U zavisnosti od toga kako odreagujete u noćnoj mori, taj postupak se može odraziti i na vaš realni život
Objavljeno: 22:59h
Ovo je najčešći vid košmara. Mogu vas juriti ili napadati ljudi, životinje ili paranormalna stvorenja. Ukoliko imate problema sa napadnim šefom, profesorom u školi ili roditeljima
Proputovao je ceo svet u potrazi za srećom, da bi je našao na najneverovatnijem mestu! (FOTO) taj postupak se može odraziti i na vaš realni život.
1. Padanje uglavnom je uzročnik anksioznost, odnosno odstupanje od kontrole života. Padanje u smrt često sugeriše na pad u bezizlaznu situaciju
ilyke.co 2. Susret sa mrtvima možete videti nekoga ko vam je bio blizak, a nedavno je preminuo ili možete videti neku totalno nepoznatu osobu koja je napustila ovaj svet. Uzročnik može biti i anksioznost ili strah od nepoznatog.
ilyke.co 3. Prirodne katastrofe u centru uragana ili ste prilazili tornadu koji je uništavao kuće?
Da li je tuđa trava uvek i zelenija? Strip koji će vam sve objasniti (FOTO) Razne situacije koje nas očekuju, kao na primer odlazak kod lekara ili ispit na fakultetu, donose mnogo neugodnih osećanja i uzrokuju košmare sa prirodnim katastrofama.
Foto: ilyke.co
4. Biti izgubljen Kada sanjate da ste se izgubili, mozak uglavnom projektuje realni osećaj izgubljenosti Ukoliko se nalazite izgubljeni u šumi, nepoznatom gradu ili tržnom centru, to može da znači da ne napredujete u stvarnom životu.
Foto: ilyke.co 5. Gubljenje zuba Može da prikazuje samosvest o izgledu ili godinama. fizičke pojave su često uzročnici košmara o gubitku zuba: kao što su zubobolja, škrgutanje zubima, pa čak i slabi desni.
Foto: ilyke.co 6. Biti povređen u nekom segmentu života osećate nemoćno. to može da znači da ste spremni da se oduprete stvarima koje vas u realnom životu zamaraju ili koje vam nanose emotivnu ili fizičku bol.
Foto: ilyke.co 7. Biti nag u javnosti možda imate strah od iskazivanja pred ljudima, što može biti uzrok nekih kompleksa iz prošlosti.
Foto: ilyke.co 8. Vanzemaljska otmica reflektuje vaš strah od gubljenja privatnosti, porodice ili doma. ovaj susret prikazuje i neusaglašenost sa drugim delom vaše ličnosti na psihološkom nivou.
Foto: ilyke.co 9. Izdaja od strane voljene osobe Ako je vaš partner neveran u snu, ne znači da je to stvarno tako. ako već sumnjate na neverstvo to će se sigurno manifestovati na oaj način.
Foto: ilyke.co 10. Smrt Zapravo sanjanje smrti može predstavljati nov početak.
Foto: ilyke.co 11. Biti zarobljen metaforično prikazuju stanje realnosti, ovakvi košmari mogu da sugerišu i nespremnost na kompromis ili tvrdoglavost.
Foto: ilyke.co ilyke.co

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.