PLATILA POLA MILIONA DOLARA DA POSTANE KIM KARDAŠIJAN! Šta vi kažete, da li je uspela? (VIDEO)
Foto: Printscreen/liveleak.com

AU!

PLATILA POLA MILIONA DOLARA DA POSTANE KIM KARDAŠIJAN! Šta vi kažete, da li je uspela? (VIDEO)

Ona je potrošila je preko 400.000 dolara na sve korekcije uključujući dve operacije grudi, liposukciju, operaciju nosa i uklanjanje četiri rebra, a sve to vidi kao ulaganje u bolju sebe

Objavljeno:

Kim Kardašijan je poznata po ogromnoj zadnjica, a Dženifer Pamplona je otišla korak dalje i uradila nezamislivo kako bi prešišala svog idola. Tv lice i bivši model Dženifer Pamplona (24) tvrdi da je ubrizgala skoro dva litra sala u svoju pozadinu kako bi dobila veću zadnjicu od Kim Kardašijan.

"Doktori su me pitali da li se plašim da ću umreti od operacija, ali po mom mišljenju, ako se to desi, umreću lepa i srećna", rekla je Dženifer. Sve je počelo kada je imala 17 godina.

"Ljudi su uvek komentarisali moje telo i kada sam se zabavljala sa profesionalnim fudbalerom, žalio se da imam malu zadnjicu i da sam premršava", priča ova devojka.

Od tog trenutka Dženifer je postala opsednuta velikom zadnjicom i preko deset puta ubrizgavala salo u zadnjicu kako bi postala veća.

"Konačno imam svoju Kim Kardašijan zadnjicu. Sada znam da je prelepa i mogu da je poredim sa njenom jer je tako masivna i velika", priča Dženifer.

Ona je potrošila je preko 400.000 dolara na sve korekcije uključujući dve operacije grudi, liposukciju, operaciju nosa i uklanjanje četiri rebra, a sve to vidi kao ulaganje u bolju sebe.

"Mama nije htela da razgovara sa mnom kada je videla moju novu zadnjicu, jer ne razume da je to razlog zbog kog sam poznata. Dolazim iz siromašnog brazilskog sela, a uspela sam da se upišem u jednu od najboljih škola glume u Njujorku, postanem slavna i osnujem svoju firmu. Ja sam dobra osoba, podržavam svoju porodicu, ne pijem i ne drogiram se i svakog dana se trudim da budem bolja osoba", ističe Dženifer.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Kurir.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.