OSETILA JE JAK BOL U STOMAKU, MISLILA JE DA IMA ZATVOR: Šok je usledio kada se nakon nekoliko sekundi PORODILA! (FOTO)
Foto: Printscreen/Facebook/Sarah Bailey

NIJE ZNALA DA JE TRUDNA

OSETILA JE JAK BOL U STOMAKU, MISLILA JE DA IMA ZATVOR: Šok je usledio kada se nakon nekoliko sekundi PORODILA! (FOTO)

Kada ju je ugledala njena majka Pet i kada je shvatila da se njena ćerka porađa, izustila je: "Dobićeš bebu" i odmah je pozvala Hitnu pomoć

Objavljeno:

Sara Bejli (29) iz Jorkšira osetila je jake bolove u stomaku, mislila je da ima zatvor, iako su joj bolovi ličili na trudove. Krenula je u toalet, dok je njena majka otišla u apoteku po laksative. I onda je usledio šok, jer se Sara porodila.

Kada ju je ugledala njena majka Pet i kada je shvatila da se njena ćerka porađa, izustila je: "Dobićeš bebu" i odmah je pozvala Hitnu pomoć.

"Situacija je bila nerealna. Nisam znala da sam trudna, a kamoli da ću se poroditi", objasnila je Sara za portal "Metro".

Nakon što je 2016. godine rodila blizance, Sara je mislila da su bolovi i neugodnost koju je osećala danima u stvari posledica porođaja i zato što se telo vraćalo, kako je rekla, u normalu.

"U tom trenutku osećala sam se kao da će mi cela utroba ispasti. Baš sam bila loše. I u toaletu je bilo tesno, osećala sam se klaustrofobično. Ali veliku ulogu imala je moja majka i zaslužuje medalju. Porodila sam se jako brzo, ali telo mi je bilo jako dugo u šoku. Samo sam želela da moja mama bude u tom trenutku pored mene", dodala je ona.

Beba, kojoj su dali ime Dizajer, nakon rođenja prestala je da diše, ali su lekari uspeli da je povrate u život.

"Osećala sam se loše nakon njenog rođenja. Tokom trudnoće, za koju naravno nisam znala, dosta sam pila i nisam odmarala, konstantno sam bila na nogama i osećala sam krivicu posle svega... Drugačije bih se ponašala da sam znala da čekam dete. Pitala sam lekare da li je moja krivica što je prestala da diše, rekli su mi da nije i da joj je telo bilo samo u šoku. Da sam bila ja kriva, slomila bih se", dodala je.

Tokom trudnoće Sara nije dobila na težini, a nije imala ni stomak zbog načina na koji se sama placenta pozicionirala u materici.

"Beba je danas sasvim u redu, iako je došla na svet na način na koji je došla", zaključila je ova trostruka mama.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Superžena.B92.net)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.