Privukla je najviše pažnje u seriji SEKS I GRAD: Sad je otkrila 10 ŽIVOTNIH LEKCIJA koje svaka žena mora da zna
Foto: Profimedia

ŽIVOTNA MUDROST

Privukla je najviše pažnje u seriji SEKS I GRAD: Sad je otkrila 10 ŽIVOTNIH LEKCIJA koje svaka žena mora da zna

Iza sebe ima više od 80 uloga, a sigurno je najpoznatija uloga Samante Džouns

Objavljeno:

Slavna glumica Kim Katral iza sebe ima bogat život i bogatu karijeru. Stekla je puno iskustva i proživela razne životne lekcije koje je tokom godina otvoreno delila u intervjuima.

Iza sebe ima više od 80 uloga, a sigurno je najpoznatija uloga Samante Džouns u popularnoj seriji "Seks i grad".

Kao i fenomenalni lik koji je glumila, Kim je vrlo otvorena osoba pa joj nije problem da kaže tačno ono što misli. A od nje nešto može i da se nauči.

1. Budi svoj i stvarno se raduj tome. Sledi sopstveni ritam bubnjeva. 2. To je tvoje telo, tvoj život. Radi ono što želiš da radiš. 3. Velik deo mog života bio je usamljen. Fantastičan, ali usamljen. 4. Uvek sam mislila da je manje zapravo mnogo više. 5. To je život – pratiš kuda te srce vodi. Barem to ja radim. 6. Za tri sekunde znaš da li hoćeš da deliš život s nekim – biće to dugih pola sata ako nisi u pravu. 7. Odlično sam se zabavila u svojoj mladosti i još uvek se osećam mladom, ali nemam nikakvu želju da izgledam kao da sam u 20-ima. 8. Nema potrebe da se osećaš poraženo s 40, 50 ili sa 60 godina. Odlično se provodim u drugoj polovini svog života. 9. Ceo život sam na dijeti jer imam ogroman apetit. 10. U svom životu i karijeri želim da prihvatim starenje jer mislim da je to ono što je zanimljivo.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Zadovoljna.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.