One su za razliku od drugih žena želele da se UGOJE: Svaka od njih ima svoj razlog, a zajedničko im je da su sada konačno - SREĆNE! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/bodyposipanda, Printscreen/Instagram/marcielhopkins, Printscreen/instagram/amie_wiley

OBRNUTE TRANSFORMACIJE

One su za razliku od drugih žena želele da se UGOJE: Svaka od njih ima svoj razlog, a zajedničko im je da su sada konačno - SREĆNE! (FOTO)

One su dobile nekoliko kilograma viška i nemaju problem s tim

Objavljeno:

Instagram može biti divno mesto kada tražiš motivaciju za gubitak onih nekoliko kilograma koji ti smetaju. Ali ne žele svi da izgzbe kilograme, što je i razlog zašto smo oduševljeni ženama koje su prihvatile alternativni pristup fizičkim promenama koje tako često viđamo na društvenim mrežama. Ove devojke se hvale svojim "obrnutim transformacijama" i na taj način pokazuju ženama kako su mnogo zadovoljnije svojim telima sada, nakon što su dobile nekoliko kilograma.

A post shared by Jovana (@jovanafit) on

Nakon što se godinama borila s gubitkom kilograma, fitnes influenserka Jovana Borojević shvatila je da je to ne čini srećnom upravo zato je smanjila svoj strogi režim i fokusirala se na stvari koje ju čine srećnom. Svoju pozitivnu poruku prenela je putem svog Instagram profila i poručila svim devojkama da je najvažnije nahraniti dušu i "vežbati" na ljubavi prema samima sebi!

Pre nekoliko godina, MarIsel Hopkins je izgubila 15-tak kilograma pre izbora za miss Južne Afrike. Ali nakon striktne dijete i svakodnevnih višesatnih treninga, nije se osećala ni približno dobro koliko je očekivala. Na kraju je zaključila da ništa nije vredno ako se neko grozno oseća i da su sva ženska tela jednako lepa.

Studenkinja Rjmi dobila je 15 kilograma za četiri godine nakon što je shvatila da želi da bude bolja verzija sebe, s više mišića i više ljubavi prema sebi.

A post shared by Claire Guentz (@claireguentz) on

Medicinska sestra Kler Maksvel onesvestila se i slomila viličnu kost na poslu, zbog čega je izgubila skoro deset kilograma. Kada je trebalo da vrati kilograme nazad, odlučila da iskoristi priliku i izgraditi zdravo i snažno telo uz pomoć dizanja tegova.

Bivša manekenka Lisa Golden javno je ilustrovala promenu na svom telu nakon što je prestala da se "bori" sama sa sobom i standardima industrije u kojoj je radila.

Za ličnog trenera Viktoriju, put do kilograma nije bio jednostavan. Patila je od anoreksije, a godinu dana kasnije razvila je "opsesiju s hranom, vežbanjem i sopstvenim telom". Nakon nekog vremena shvatila je da je na svoje telo stavila nepotreban stres koji joj je potpuno preoteo život.

A post shared by Kenzie Forbes (@kenziefitness_) on

Mekenzi Forbs je pokazala zapanjujuću transformaciju koju je postigla vežbanjem i zdravom ishranom. Sada napokon ima telo koje je oduvek želela, a oseća se zdravije i srećnije nego ikada.

A post shared by Emma (@emlouisefitness) on

U razmaku od 18 meseci, fitnes blogerka Ema dobila je deset kilograma i ne može biti srećnija zbog toga. A najbolja poruka koju je poslala glasi: "fitnes je zabavan dodatak tvom životu, nikako ne ceo njegov deo".

Neki će reći da je Megan "uništila" svoje telo kada je prekinula dijetu i režim vežbanja, ali ona se ne slaže. "Ovo je moje srećno telo!" - napisala je ispod svoje transformacijske objave i mi se ne možemo više složiti! BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Miss7.24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.