IZABERITE JEDAN SIMBOL SA SLIKE: Otkriće vam se važna DUHOVNA PORUKA za vašu budućnost!
Foto: Spiritual posts

intuicija

IZABERITE JEDAN SIMBOL SA SLIKE: Otkriće vam se važna DUHOVNA PORUKA za vašu budućnost!

Šta univerzum želi da vam poruči?

Objavljeno:

Otkrijte nešto novo o sebi - i poruku sa vašu budućnost!

Dovoljno je da izaberete jedan simbol sa gornje slike.

Ako ste odabrali 1:

Ovo je znak iz Svemira da ste učinili sve što ste trebali učiniti i sada možete odmarati i uživati ​​u plodovima svog rada. Svemir vam želi zahvaliti zbog toga što ste takvi kakvi jeste i zbog toga što podižete svest drugima. Vi ste pravi duhovni učitelj koji je mnogima pružio vodstvo i sada je vaš red da primite dar. Naravno, ovaj dar nije materijalistički, on je daleko bolji od toga. To je dar znanja. Sada dobivate dar da znate da je život lep i sve što postoji je tu da vam dopušta da rastete, podučavate i volite, piše Spirtual posts.

Ako ste odabrali 2:

Vreme je za povezivanje. Vreme je da se povežete s osobama oko vas, da se povežete sa sobom i da se povežete s prirodom. Niste sami, vi ste deo velike mreže Svemira i morate zapamtiti da je svaka, svaka stvar – biljka, životinja ili nešto drugo povezano većom silom. Možete to osetiti, ponekad čak i možete videti, ali sada je vrijeme da to uključite u praksu.Uklonite masku koju nosite i dopustite sebi stvaranje prave, istinske veze. Započnite sa sobom, a zatim istražite prema van. Povežite se s biljkama, životinjama i konačno ćete biti spremni uspostaviti pravu vezu s drugima. Ako imate probleme s vezama ili probleme s poslom, velike su šanse da sve što trebate učiniti je povezati se. Pokušajte videti stvari sa svoje tačke gledišta. Iskoračite iz vašeg ega u svest i pitajte – kako se mogu povezati s tom situacijom za svoje najviše dobro?

Ako ste odabrali 3:

Naporno ste radili, a sada je vreme za igru, odmor i opuštanje! Odvojite malo vremena da uživate u suncu i ponovno se povežite sa svojim unutarnjim detetom. Učinite nešto spontano, ili planirajte avanturu ili putovanja u inostranstvo. Mnogo toga možete naučiti kada odvojite vreme i učinite nešto što vam je u potpunosti prijatno. Ne osećajte krivicu jer je to sve o čemu se radi! Nagradite svoje telo nekom čistom, organskom hranom, nagradite svoj um zabavnom stimulacijom i nagradite svoje srce radošću zbog povezivanja sa svojim prijateljima i porodicom. Često zaboravljamo moć osmeha i moć smeha. Bez obzira na vašu spoljnu situaciju, setite se da pronalaženje radosti u svemu može učiniti svet dobrim za vas i za ostatak sveta.

Ako ste odabrali 4:

Usredsređeni ste više na ono spoljašnje, nego na ono što se nalazi iznutra. Duboko u vašem srcu leže odgovori na sva vaša pitanja, ali ako još uvek ne možete smiriti svoj um, kako ih možete čuti? Vaša glava je puna haosa i vaš um je zbunjen, jasno razmislite na trenutak i pogledajte iznutra. Posredujte, otiđite u šetnju, umirite svoj um i ponovno se spojite s Božanskim. Duh od vas traži da potražite odgovore unutar sebe umesto da tražite spoljne tragove ili znakove. Vreme je da postanemo sinkronizovani sa Svemirom, a jedini način na koji to možete učiniti jeste promišljanje. Pratite svoje misli danas, ali ih ne pokušavajte angažovati ili prosuđivati, vratite se svom temeljnom jastvu i budite svesni kada vaš ego počne delovati.

Ako ste odabrali 5:

Granice nisu loša stvar ako su konstruirane svesno i s namerom. Vreme je da postavite neke od ovih granica, jer ste previše rastreseni! Ako imate jasne granice, dajete životu malo strukture i smernice i to je ono na što se trebate usredsrediti sada. Morate se koncentrisati na preuzimanje odgovornosti i prestati trošiti vreme i energiju na ljude i situacije koje više ne služe vašoj višoj svrsi. Vreme je da napravite inventuru, što je zastrašujuće kao što i zvuči, to će biti vaš najveći saveznik. Takođe je savršeno vreme za sređivanje kuće i za smanjivanje nereda.

Ako ste odabrali 6:

Vreme je da pustite da se stvari odvijaju i da verujete Svemiru. Umesto da se pokušavate boriti protiv onoga što je, jednostavno odstupite unatrag i dopustite sebi da sledite ritam i tok života. Sada ste pozvani da prestanete raditi na stvaranju svog puta i da prihvatite sadašnji trenutak i ono što jeste. Vaš sjedeći korak biće vam otkriven kada budete mirni i fokusirani na svoju istinsku nameru. Izbegavajte donošenje hitnih odluka i dopustite mirnoći da vas vodi.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Atma.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.