ŽENE ŠIROM SVETA SU POLUDELE ZA OVIM TRIKOM: Trljaju grudi PASTOM ZA ZUBE jer postaju VEĆE i čvršće (VIDEO)
Foto: Shutterstock

BEZ ODLASKA KOD HIRURGA

ŽENE ŠIROM SVETA SU POLUDELE ZA OVIM TRIKOM: Trljaju grudi PASTOM ZA ZUBE jer postaju VEĆE i čvršće (VIDEO)

Ovaj pomalo bizaran trend zainteresovao je mnoge žene koje priželjkuju veće poprsje, a nisu sklone estetskoj hirurgiji

Objavljeno:

Bjuti blogerku"MakeUpMesha" zainteresovala je teorija o povećanju poprsja pastom za zube i vazelinom. Grudi je marljivo trljala spomenutim sastojcima mesec dana...

Ovaj pomalo bizaran trend zainteresovao je mnoge žene koje priželjkuju veće poprsje, a nisu sklone estetskoj hirurgiji. Radi se o trljanju grudi smesom paste za zube i vazelina ili pak mešavinom zubne paste, belanaca, usitnjenog krastavca i brašna - neke tvrde da im to pomaže, da grudi izgledaju nešto veće i zategnutije.

Jedna devojka je na Jutjubu, pod profilom "Naturalbeauty556", pokazala kako ona to radi sa smesom paste za zube, belanaca, usitnjenog krastavca i brašna. Tvrdi da se rezultat zatezanja kože grudi i dekoltea vidi već nakon pet dana.

Pogledajte kako ona to radi:

Druga devojka, koja se na Jutjubu predstavlja na profilu "Susana Home Remedies", nanosi zubnu pastu na bradavice pa premaže grudi vazelinom i sve dobro protrlja. Tvrdi da je to recept za veće grudi.

Ovo je njen video:

Još jedan video sa sličnim savetima:

"Sve su to gluposti"

Zubna pasta isušuje kožu, a to navodno ima učinak zatezanja kože pa deluje čvršće. Ipak, teško je poverovati da može prodreti duboko pod kožu manjih grudi i tamo napraviti čudotvorne promene. S druge strane, ni ostali sastojci, na primer vazelin, ne mogu imati učinak povećavanja grudi, već se eventualno može činiti da su veće jer je koža sjajnija, prenosi Metro.

- Ovi bizarni saveti jednostavno su zavaravanje mnogih žena koje bi volele da imaju veće grudi te su sklone da pribegnu "čudesnim metodama i proizvodima". I pasta za zube i vazelin kao pomagala za dolazak do većih grudi su čisto internet šarlatanstvo. Grudi od toga mogu mirisati osvežavajuće, ali sigurno neće postati veće - rekao je dr Kristofer Ingelfild iz Klinike za estetsku hirurgiju "London Bridge Plastic Surgery & Aesthetic" u Velikoj Britaniji.

Bjuti blogerku "MakeUpMesha" zainteresovala je ta teorija o povećanju poprsja zubnom pastom i vazelinom pa je to pokušala na sebi. Grudi je marljivo trljala spomenutim sastojcima mesec dana, ali pomaka nije bilo. Na kraju je utvrdila da je sve to glupost i pozvala žene da ne nasedaju.

Srećom, ova metoda ne može napraviti veliku štetu na grudima, osim eventualno pojave iritacije na koži jer je pasta za zube pomalo abrazivna.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/24sata.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.