Ovih 6 frajera će vam uvek, ali uvek prići dok igrate (FOTO)  (VIDEO)
Foto: PRINT SCREEN YOUTUBE

U MRAKU DISKO KLUBA

Ovih 6 frajera će vam uvek, ali uvek prići dok igrate (FOTO) (VIDEO)

Ja sam za ples, a ti?
Objavljeno: 16:40h

Izašle ste sa prijateljicom i naravno da volite da đuskate, kao i sve žene. Ono što se redovno dešava je da muškarci to shvataju kao poziv pa vam redom prilaze. Oni ne znaju kako ih žene vide: 1. Tip zvani Tuš Tip koji vas redovno okupa pićem dok igrate. Iako je smotan uvek prilazi sa pićem u ruci. Neizbežni su u klubovima. Možete se odbraniti samo ako nosite kišobran.

Print Screen YouTube

2. Tip zvani ‚‚Bili" ili Čoše Jezivi tip koji vreba u čošku kluba, i odjednom vam se privuče kad ga ne vidite. Podseća na Bilija iz ‚‚Mrtve tišine‚‚. Ima poriv ka bespotrebnom dodirivanju i grljenju. Možete se odbraniti ukoliko znate neki karate zahvat, ili tako što nećete gledati horor film noć pre izlaska.

Print Screen YouTube

3. Tip zvani ‚‚Gramofonska ploča" ili Brbljivac Tip koji neprestano priča dok igra i misli da ga čujete. Možete se odbraniti konstantnim klimnjem glave, kao da govorite da.

Print Screen YouTube

4. Tip zvani ‚‚Blender" ili Stiskavac Tip koji vas nprestano stiska dok igrate i uvija u neobični, često neprimamljivim seksi potezijma. Posle se samo okrene i ode, bez reči.

Print Screen YouTube

5. Tip zvani ‚‚Kao frajer" ili Taktičar Tip neobičnih manira koji izgleda kao da se slučajno našao u klubu. Očekuje da znate sve korke tanga ili valcera, nebitno uz koju muziku.

Print Screen YouTube

6. Tip zvani ‚‚Prvo mesto" ili Takmičar Tip koji vam prlazi ne sa namerom da igra sa vama, već da se takmiči ko bolje đuska. Nezanimljiv i sklon akrobatici. Možete se odbraniti samo tako što ćete se okrenuti i otići.

Print Screen YouTube

Pogledajte kako izgledate kada igrate sa njima:

Koji od njih vam najčešće prilazi? (Dragana Vulović)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.