BILA SAM NAPALJENA, SLOMILA SAM SE: Žene objasnile zbog čega VARAJU u braku, muževi su krivi?!
Foto: Profimedia

Šta vi mislite o istraživanju?

BILA SAM NAPALJENA, SLOMILA SAM SE: Žene objasnile zbog čega VARAJU u braku, muževi su krivi?!

Žene varaju supruge da bi spasile brak', zaključak je Alicije Walker s Državnog univerziteta Missour

Objavljeno:

Za svoje istraživanje pričala je sa preko 50 žena koje su varale supruge, a samo tri su želele razvod, prenosi Sun. Žene su bile u dobi od 24 do 65 godina, ali većina je bila u ranim 40-ima.

Takođe, otkrila je kako je žene preljubnice teže razotkriti. U preljubu ih bude uhvaćeno svega pet posto, za razliku od 17 posto muških preljubnika.

Profesorka se zapitala "Zašto žene varaju, ako ne žele napustiti svoje muževe?" pa je nakon istraživanja, na tu temu i napisala knjigu "Tajni život preljubnica".

Lepši pol najčešće vara jer im je seksualni život kod kuće siromašan. Njih 26 je priznalo da su našle ljubavnika jer su im nedostajali seks i orgazam.

Bile su to njihove proračunate odluke kako bi dobile ono što im u braku nedostaje, što je za mnoge upravo orgazam. Neke su rekle kako nisu imale izbora, bilo je ili će ostaviti supruga ili naći ljubavnika koji će ih seksualno zadovoljiti.

Preljubnica Joe (34) joj je priznala: "Bila sam napaljena, slomila sam se".

Bile su tu i žene koje su imale brakove bez seksa, a nisu znale zašto, i to je bilo tužno za slušati. Znale su reći 'Moj suprug ne želi imati seks sa mnom, a ne znam koji je razlog. Godine odbijanja su bolne'", ispričala je Walker.

Većina njih joj je rekla kako vole svoje muževe, da su dobri očevi, dobri ljudi, veliki prijatelji. Govorile su kako su bile u dilemi, da li da razdvoje decu od oca, njemu slome srce, naposletku ostanu same ili nađu ljubavnika te održe porodicu na okupu.

Nakon razgovora sa toliko žena, zaključila sam da bi mnoge žene, iako ne sve, varale muževe kada bi bile sigurne da neće biti ulovljene. Njihova najveća briga je bila zaštita braka, pazeći da suprug nikada ne sazna za njihove afere. Mislim da mnoge od njih ne bi varale kada bi znale da će suprug to saznati, jer bi u toj situaciji verovatno morale okončati svoje brakove", zaključila je profesorka.

Bonus video

ČOVEK JE UZEO ŠARENO ĆEBE I BACIO NA POD! Reakcija njegove mačke je potpuni URNEBES! (VIDEO)

(Espreso.co.rs / 100 posto.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.