Priviđa vam se neki broj? Evo koji će vam doneti novac, a koji ljubav i sreću!

oni imaju tajno značenje

Priviđa vam se neki broj? Evo koji će vam doneti novac, a koji ljubav i sreću!

Čak i ako ne verujete u numerologiju jednostavno se zabavite analiziranjem...
Objavljeno:

Prema numerologiji, brojevi koji se ponavljaju u vašem životu imaju svoje značenje i ono vas zapravo usmeravaju na pravi put. Oni mogu biti jednocifreni ili dvocifreni. Koji je broj vašeg stana? Ova numerologija može da bude presudna za vas! (FOTO) Na primer, ako vas prati broj 64 to bi moglo značiti da bi u vaš život mogla ući nova ljubav (6) čim postanete stabilniji (4), prenosi portal “Zadovoljna”. U nastavku proverite što znače pojedini brojevi, a čak i ako ne verujete u numerologiju jednostavno se zabavite analiziranjem. Broj 1. Vreme je za novi početak. Morate da ostavite prošlost iza sebe. Budite hrabri, snažni i rizikujte jer će se rizik sigurno isplatiti. Odvojite se od svog društva i napokon prihvatite svoju individualnost.

Broj 2. Morate naučiti sarađivati s drugima i budite diplomatski nastrojeni. Naučite da sledite svoju intuiciju. Broj 3. Izrazite se na kreativan način i nađite novi hobi. Suzdržavajte se od ogovaranja, kritikovanja i žaljenja. Broj 4. Prizemljite se i stvorite stabilnost u svom životu. Budite vredni i štedite novac. Započnite stvarati temelj za svoju budućnost i fokusirajte se na zdravlje.
Broj 5. Očekuju vas pozitivne promene. Budite fleksibilni i nemojte se odupirati promenama jer su one dobre za vas. Oslobodite se ograničenja i prepustite se upoznavanju novih ljudi. Broj 6. Ljubav je na putu. Pripremite se za stvaranje porodice ako je još uvek nemate. Ako ste u vezi ili braku, posvetite se svom partneru i provodite s njim više vremena. Broj 7. Čitajte, učite, istražujte. Vratite se obrazovanju jer je to ono što vam je potrebno kako biste napokon napredovali.
Broj 8. Posvetite se karijeri i razmislite o pokretanju svog posla. Napokon biste mogli da dobijete priznanje koje toliko čekate i finansijski uspeh. Suočite se sa svojom finansijskom situacijom, ako ste u dugovima i ne odlažite njihovo otplaćivanje. Broj 9. Iz svog života izbacite sve što vas koči, bilo da su to ljudi ili stvari. Nakon toga rešite sve konflikte s porodicom li prijateljima kako biste popravili odnose sa onima do kojima vam je zaista stalo. Broj 0. Ovaj broj predstavlja potencijal i izbor. Govori vam da slušate svoju intuiciju jer ćete tako naći odgovore na sva pitanja koja vas muče. Kada se nula nađe u kombinaciji s drugim brojem, ona povećava potencijal tog broja i upućuje na uspeh. (Espreso.co.rs/Zadovoljna.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.