HTELA JE DA SE POHVALI ZMIJSKIM TELOM, PA POSTALA HIT NA INTERNETU: Kad vidite donji deo fotografije sve će vam biti jasno!
Foto: Facebook

hit

HTELA JE DA SE POHVALI ZMIJSKIM TELOM, PA POSTALA HIT NA INTERNETU: Kad vidite donji deo fotografije sve će vam biti jasno!

Ako ste mislili da je fotošop odličan način da utegnete vašu figuru, onda ste potpuno pogrešili, a ovde imate odličan primer.

Objavljeno:

Ona je skinula skoro sve kako bi pokazala fenomenalno telo, a promakla joj je glavna stvar zbog koje su svi shvatili da žestoko laže.

Stiglo je leto, kada brinemo zbog šlaufa oko struka i viška kilograma koji su svuda oko nas. Neki se sa tim bore dodatnim slojevima odeće, neki su od borbe odavno digli ruke, neki su na vreme krenuli sa dijetom a neko se uzda u fotošop.

Ova devojka je sjajan primer kako ne smete da se uzdate samo u fotošop, koja je posle obrade svoje fotografije postala hit na Internetu.

Ne vidite čak ni kada je detalj uokviren? Onda bacite pogled na ogradu iza nje.

A vrhunac su, morate priznati, kažiprsti koji su od silnog fotošopa poprimili zastrašujuć izgled, čisti materijal za noćne more.

Ograda je genijalna
Ograda je genijalnafoto: Facebook

Možda je mislila da je nadmudrila sve ostale, ali umesto toga postala je predmet sprdnje širom interneta.

Bonus video

ANABELA OBJAVILA KIJINU FOTKU NA SVOJ INSTAGRAM I NAJAVILA TUŽBU: Oglasila se i BESNA Luna, evo ko je hteo da joj uništi butik, a ima veze sa Kockarevom!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.