JEZIVO UPOZORENJE! Ako u kući držite slike preminulih, OVO MORATE DA ZNATE!
Foto: Profimedia, Ilustracija

DA LI STE ZNALI?

JEZIVO UPOZORENJE! Ako u kući držite slike preminulih, OVO MORATE DA ZNATE!

Slike pokojnika su navodno povezane sa svetom mrtvih

Objavljeno:

Koliko vas u svojoj kući slike preminulih rođaka ili prijatelja? Svi ih imamo. Da li vam je ikada palo na pamet da ne treba da ih držite u kući? Portal holahola.cc savetuje da ih možete držati samo ukoliko poštujete određena pravila.

Slike pokojnika, sviđalo se to nama ili ne, su navodno povezane su sa svetom mrtvih. Ukoliko je osoba preminula, slike je i dalje drže povezanom sa svetom živih. Iz tog razloga, savetuju da se slede sledeća pravila:

Slike pokojnika ne smeju da vise na zidu, da budu u ramu ili na stolu. Dakle, ne smeju biti na vidiku.

Veruje se da, ukoliko se ovaj savet ignoriše, slika uzima energiju živih ljudi. Ukoliko se fotografije čuvaju u albumu, a vi ih povremeno pogledate sa nostalgijom, sve će biti u redu. Međutim, ako su vam stalno na vidiku, navodno mogu da prouzrokuju postepeno pogoršanje fizičkog i emotivnog stanja.

Ilustracija
Ilustracijafoto: Pixabay/Ilustracija

Fotografije mrtvih bi trebalo držati odvojene od fotografija živih. Odvojite poseban album za slike preminulih, gde ćete takođe držati i slike gde su pomešani živi i mrtvi.

Neki čak preporučuju sečenje ovakvih slika, kako bi se odvojila energija živih od energije mrtvih. Takođe, slike pokojnika navodno treba držati u albumima crne boje ili pak u crnoj kesi. Na ovom portalu takođe savetuju da se slike umrlih gledaju samo u danima koji su predviđeni za prisećanje na mrtve.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.