Ljubavni horoskop od 16. do 30. juna 2018: Škorpiji radi mašta sto na sat, Raku dolaze nemiri iz prošlosti, a Jarac osvaja!
Foto: Profimedia

evo šta vas čeka u naredne dve nedelje

Ljubavni horoskop od 16. do 30. juna 2018: Škorpiji radi mašta sto na sat, Raku dolaze nemiri iz prošlosti, a Jarac osvaja!

Dugo toplo leto počinje, a ovde saznajte kakve vas avanture i uzbuđenja na emotivnom planu očekuju u drugoj polovini juna 2018.

Objavljeno:

OVAN

Dok ćete vi u sebi slagati pesničke reči kako biste izrazili osećanja, druga strana će krojiti kritike na vaš račun. Činiće vam se da već predugo čekate da se nešto pokrene na ljubavnom planu, ali nijednu stepenicu ne možete da preskočite.

BIK

Jedan porodični problem opet će isplivati na površinu, a vi ćete morati da se angažujete oko njega. To će vam uzeti i vremena i živaca, ali šta je, tu je. Uz malo truda uspećete da dovedete stvari u red. Voljena osoba i vi bićete dobro.

BLIZANCI

Mogli biste da osetite grubost partnera kojem je već dosta da vi lelujate po oblacima. Pokušajte da budete zreliji i konkretniji. Previše priče istina nikuda ne vodi, ali iskreni zagrljaji i pogledi dovoljni su da se osećate dobro i ispunjeno.

RAK

Bez obzira na nemire koji vam dolaze iz prošlosti, vi ćete biti srećni i u stabilnoj vezi na obostrano zadovoljstvo. Uz pomoć svojih dragih prijatelja samci će zaboraviti brige i otvoriće se za nove mogućnosti.

LAV

Zanemarićete nerealne zahteve druge strane i pokušaćete da zrelijim pristupom dovedete stvari u red. Doduše, možda ćete se osećati kao da ste u out-u, izbačeni iz igre. Ne tugujte zbog toga, jer će proći kako je i došlo. Biće bolje.

DEVICA

Neki će biti na pragu zaljubljivanja, a posebno se to odnosi na mlade. Ipak, nedostajaće vam nešto hrabrosti. Pored toga, domaće kućne stvari uzeće vam dobar deo slobodnog vremena. Izgledno je bavljenje stanom, kućom ili slično.

VAGA

Neki će ovih dana doživeti posebno nadahnuće za ljubav. Bićete skloni da potpuno uronite u svet mašte, a vaše će veze s ljubavnom stvarnošću olabaviti. Takođe ćete biti skloni idealizovanju voljene osobe.

ŠKORPIJA

Bićete potpuno okrenuti prema partneru, ali će vam on (ona) stalno donositi izazove koji u vama bude nemir. Mašta će vam raditi sto na sat. Neki će u voljenoj osobi videti nešto što ona uopšte nije. Moguće su nerealne procene.

STRELAC

U ličnim temama bićete skloni gledanju ispod površine. Uspećete da dokučite nešto što dosad nije bilo vidljivo. Oslanjujući se na svoje samopouzdanje lako ćete pristupiti jednoj osobi koja vam se sviđa. Ipak, ne budite nametljivi.

JARAC

Vaši emotivni odnosi nastavljaju da se razvijaju dobro, a vi u njima delujete sigurno i zrelo. Nije loše. Oni koji su još sami nastaviće sa svojim ljubavnim osvajanjima. Drugi će ih prihvatati čak i iznad očekivanja.

VODOLIJA

Vaš partner ovih dana neće pokazivati sposobnost za realnost, nego obratno. Zato ste vi tu da ga spustite na zemlju. Popustiće pritisak da morate da budete srećni i zadovoljni u ljubavi. Lakše ćete disati i bez opterećenja priznati da trenutno niste u bajci.

RIBE

Vaš ljubavni život ovih će dana imati novi uzlet zahvaljujući čarobnoj komunikaciji koja će se odvijati između vas i partnera. Bićete izuzetno maštoviti. Uspećete da oplemenite svoj odnos na najbolji mogući način.

Bonus video

(Espreso.co.rs/ astrosudbina.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.