NIKAD NE STARE: Horoskopski znak koji zauvek ostaje mlad
Njima godine ništa ne mogu, Foto: Thinkstock

mladi u srcu

NIKAD NE STARE: Horoskopski znak koji zauvek ostaje mlad

Oni su puni energije!

Objavljeno:

Jedan horoskopski znak izdvaja se po posebnoj energiji.

Žena Blizanac je zaista fantastična: zabavna, društvena, magična i provokativna. Ne zazire od upoznavanja novih ljudi i nije uobražena, ali nema puno interesa za duge ljubavne veze. Nepredvidiva je i svoju društvenu i ljubaznu masku vrlo brzo može zameniti onom distanciranom i arogantnom. Od potencijalnog partnera zahteva mentalnu kompatibilnost da bi bila zainteresirana, jer ova dama ne dozvoljava fizičku prisnost s nekim ko nije sposoban izazvati je intelektualno. Ona izgleda najmladolikija od svih žena u celom zodijaku.

Intelektualno radoznala, komunikativna, duhovita, briljantna, žena Blizanac je i prilično mondena osoba. Nema tog otvaranja izložbe, pozorišne premijere, značajnog skupa, koji bi ona mogla propustiti … ako joj to ne nalaže i sama njena profesija (često vezana za sredstva za masovnu komunikaciju). Neprestana želja za novinom kod Blizanaca dovodi do razarajućeg učinka na proračun (njen ili suprugov, svejedno) i do često ekscentričnog izgleda koji je istovremeno i rezultat egzibicionizma tipičnog za Blizance.

Ona konstantno prilagođava sve vlastitim potrebama i to pokušava i s partnerom. Promena je vrlo važna za njezin život i njen psihički razvoj. Spremna je upotrebiti i sva “ženska oružja”, svoj šarm i privlačnost da bi dobila ono što hoće.

Sve što misli, misli bar duplo bolje od partnera. Uz nju u stvari i partner ne mora razmišljati, može joj se prepustiti s poverenjem i otkriće mu nove svetove. S njom je svaki novi dan kao novi život. U drugima budi razigrano dete. Partner se s njom oseća osveženo i večno mlado i pita se čime je zaslužio toliku sreću. To je žena s kojom ne postoje banalnosti jer ona svemu zna pružiti smisao. I da … puna je iznenađenja. Kad ste najmrzovoljniji, iznenadiće vas kartom za najtraženiji koncert ili vrhunski sportski događaj. Sve što traži od partnera je da i on nju ponekad iznenadi… Oprez: ova dama se lako zaljubljuje i stoga može imati i više od jednog ljubavnika- istovremeno. Jako je komunikativna, čak pomalo prepredena i u stanju svojim šarmom opiti svakog ko s njom stupi u razgovor.

BONUS VIDEO: EVO ŠTA SE DESI KADA SE POTUKU ŽENE U BURKAMA! Lete papuče, cipele, deca.... (VIDEO)

(Espreso.co.rs/Infopult.info)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.