Ako pitate horoskop: Ovaj znak se smatra daleko najzgodnijim!
Foto: Amy Sancetta

daleko ispred svih

Ako pitate horoskop: Ovaj znak se smatra daleko najzgodnijim!

Britni Spirs, Skarlet Johanson, Džejn Fonda, Kristina Agilera, Tajra Benks, Mila Jovovič, Kejti Holms - samo neke lepotice rođene u ovom znaku!

Objavljeno:

Da je horoskop takmičenje za mis u kupaćim kostimima, znamo ko bi odneo pobedu.

Jer na svakoj listi koja rangira znakove Zodijaka po izgledu, Strelac je izdvojen u startu kao najzgodniji. Kao njegove opšte fizičke karakteristike navode se prosečna visina i sportska građa, a povezano s tim i sklonost ka različitim aktivnostima, nemiran duh i večita potraga za uzbuđenjima.

S druge strane, ukazuje se na njihov hedonistički pristup životu, koji ih može voditi ka preterivanju u hrani i piću. Uprkos tome, oni opstaju sa reputacijom najzgodnijeg horoskopskog znaka, a dovoljno je da pogledamo, na primer, Tinu Tarner i da to prihvatimo bez pogovora.

Slavne žene rođene u znaku Strelca su i Britni Spirs, Skarlet Johanson, Džejn Fonda, Kristina Agilera, Tajra Benks, Mila Jovovič, Kejti Holms… Među slavnim muškarcima rođenim u znaku Strelca su Bred Pit, Džim Morison, Džej Zi, Kirk Daglas, Džimi Hendriks, Brus Li, Ben Stiler, Džon Malkovič…

Osim što dobro izgledaju i rade na sebi, pripadnici ovog znaka izuzetno su inteligentni, brutalno iskreni i puni života. Zbog njihovog širokog osmeha i živosti, mnogi su spremni da im oproste gomilu nepromišljenih stvari koje su u stanju da izgovore bez imalo takta.

Ali, nikad iz zle namere – nisu maliciozni i govore samo ono što zaista misle. Zanimljivo je da u starijim godinama gotovo nikad ne pate od senilnosti. Pravi su idealisti i često se zanose idejama univerzalne ljubavi i mira u svetu.

Veoma su društveni i otvoreni. Imaju fantastičan smisao za humor i neumorno pričaju. Pokreti su im vrlo brzi, mada često znaju da budu i trapavi.Iako su veoma dobronamerni, kada primete da ljudi pokušavaju da iskoriste njihovu velikodušnost, nemilosrdno ih postavljaju na svoje mesto. Ne podnose autoritet i uvek su za nove društvene pobune. Vole rizik, čak u njemu i uživaju. Ništa ih ne može tako brzo oraspoložiti kao uspeh posle rizičnog poteza. Znaju da budu vrlo neodgovorni, detinjasti i da odbijaju da prihvate ozbiljnost života.

Jednostavno su srećniji kada o tome ne razmišljaju i uživaju u svojoj bezbrižnosti. Večiti su optimisti. Osim toga, jako vole slobodu i prosto ih ne drži mesto. Obožavaju da putuju, a vole i sport i prirodu.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Infopult.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.