KUPILA JE SPREJ ZA SAMOPOTAMNJIVANJE: Ono što joj se desilo komentarišu svi na internetu! (FOTO)
Foto: Printscreen/facebook

tamnija od tame

KUPILA JE SPREJ ZA SAMOPOTAMNJIVANJE: Ono što joj se desilo komentarišu svi na internetu! (FOTO)

Deni je kupila sprej najtamnije nijanse naziva "tamnije od tame" i isprskala ga po svom telu. Uskoro je počela primećivati da joj se nešto čudno događa, odnosno da njena koža iz tamne postaje zelena

Objavljeno:

Da samopotamnjivanje može poći po zlu uverila se doslovno na svojoj koži više puta 20- godišnja Deni Brus. Zaljubljenica u proizvode za samopotavljivanje, već je nekoliko puta doživela "katastrofu", ali nikada ovakvu zbog koje je postala hit na društvenim mrežama, ali i u britanskim medijima.

Deni je kupila sprej najtamnije nijanse naziva "tamnije od tame" i isprskala ga po svom telu. Uskoro je počela primećivati da joj se nešto čudno događa, odnosno da njena koža iz tamne postaje zelena. Fotografirala se i objavila na društvenim mrežama uz upozorenje drugima da ne kupuju taj proizvod, a na Facebooku je objavila kako se obratila i proizvođaču, no od njega nije dobila odgovor.

foto: Printscreen/Facebook/Sveti Mihovil/Boris Kačan

"Zelena" Deni ubrzo je dobila nadimak Šrek, a na društvenim mrežama neki su i objavili njenu fotošopiranu fotografiju s licem Fione iz poznatog crtaća Šrek. Deni se nadala da će dobiti bronzanu boju tena, a zbog zelene se smeje na svoj račun i odlučila je da ne napušta svoj dom dok se ne reši te, neprirodne boje kože.

Bonus video: ŠOKANTNO I BOLNO PRIZNANJE SLAVNE PEVAČICE: Krvarila sam na sceni, izgubila sam bebu, ali šou je morao da se nastavi

(Espreso.co.rs / Večernji.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.