Devojke umiru od želje da saznaju ovih 15 stvari, ali se ne usuđuju da pitaju muškarce (GIF)

DUBOK POGLED IZBLIZA

Devojke umiru od želje da saznaju ovih 15 stvari, ali se ne usuđuju da pitaju muškarce (GIF)

Toliko je toga čudnog i neobičnog u njima, i sve bi dame htele da reše večnu misteriju kako to izgleda kad si momak
Objavljeno: 12:58h
Žene muškarcima
Dobra vest momci: 6 razloga zašto žene vole ćelave muškarce (FOTO)​ Ovo su neka od njih:
1. Da li možete uopšte da spavate na stomaku, ili levitirate tokom noći, i budite se puni modrica? Ovih 7 pitanja želi da čuje svaka žena (FOTO) (GIF) erekcijom
2. Kako se osećate dok hodate sa mekanim priveskom između nogu? Da li udara o bedra kao klatno, sa jedne strane na drugu? Kako da vaš penis ostane zdrav? (FOTO) 3. Kako živite sa tako dosadnim donjim vešom?
Dobro pazite šta radite! Zbog ovih 5 poteza će svi pričati da je muškarac loš u krevetu (GIF) 4. Kako se odupirete porivu da se igrate sa svojim lopticama? Izgledaju kao one igračke za suzbijanje stresa iz 90- ih godina. Imate sjajno detinjstvo u gaćama, a puštate ga da propadne? 3 razloga zašto slobodne žene padaju na oženjene muškarce (GIF)
5. Kako zaista izgleda kada tako jeftino platite šišanje a ipak dobro izgledate. Oni to nikada neće priznati: 1 stvar koja je muškarcima daleko važnija od seksa (GIF)
6. Da li nekad umočite penis u vodu u WC- šolji? Ženska tajna koju svi muškarci žele da otkriju na prvom dejtu (GIF) 7. Da li udarac u loptice stvarno tako jako boli? Izbacivanje bebe od 2-3 kila kroz malu rupicu zvuči mnogo gore. Kako ste spavali noćas? Koje poruke skrivaju vaši seksi snovi? (FOTO) 8. Da li možete da piškite kada vam je podignut? 12 najčudnijih razloga zbog kojih se neko može zaljubiti u vas (GIF) 9. Da li možete da piškite a da ne koristite ruke za pridržavanje? 15 muških pretpostavki o ženama koje apsolutno nisu tačne (GIF) 10. Ako imate bradu, da li vas lice stalno svrbi? Ovih 10 stvari o penisu sigurno niste znali! Kad se pretvara u bumerang? (FOTO) (GIF) 11. Da li možete da kontrolišete erekciju ili to ide od 0- 60 za manje od minut? 6 stvari koje nikako ne bi trebalo da radite na dejtu (FOTO) (GIF)
12. Kakav je osećaj kad imate takav metabolizam da možete jesti šta hoćete a da imate liniju kao Apolon? Alergični ste na žene? 10 najuvrnutijih razloga za razvod (GIF) 13. Da li možete da savijate penis u erekciji 15 rečenica koje samci ne žele nikad da čuju (GIF) 14. Kada se kupate da li uvek izazovete erekciju? Kako biste izašli iz kuće ako morate na brzinu da se okupate i krenete, a da vam se to desi? Da li je- Moram za to prvo da se pobrinem- i zato većina kolega uvek kasni na posao. Joj, živite zajedno: 5 načina kako da olakšate život sa neurednim frajerom (FOTO) (GIF) 15. Kako se osećate kada imate seks? Izgčleda kao da gurate prste u pitu od jabuke, samo mnogo bolje? U ovih 10 izgovora za beg od seksa muškarci više ne veruju (GIF) Diply

Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.