One su najzgodnije žene na svetu, a KONAČNO je otkrivena tajna njihove lepote: Ovo je plan ishrane i vežbanja VIKTORIJINIH ANĐELA!
Najzgodnije žene na svetu su otkrile tajnu svog besprekornog izgleda, Foto: Profimedia

DIJETA

One su najzgodnije žene na svetu, a KONAČNO je otkrivena tajna njihove lepote: Ovo je plan ishrane i vežbanja VIKTORIJINIH ANĐELA!

Kada je reč o vežbanju, modeli pred samu reviju imaju trening šest puta nedeljno u trajanju od najmanje jednog sata

Objavljeno:

Kada je reč o dijeti njihova ishrana se zasniva na dobrim mastima i proteinima, kao i niskom sadržaju ugljenih hidrata. Maksimalni broj kalorija koje mogu da unesu dnevno je 1300. Manekenke dobijaju savete stručnjaka za ishranu da uz svaki obrok jedu više piletine, govedine ili ribe, ili u zamenu jaja (oko tri). Mleko i gluten su zabranjeni, kao i povrće koje raste ispod zemlje jer se smatra težim za varenje.

Šećer takođe ne smeju da jedu, uključujući voće. Dozvoljeno je samo bobičasto koje je preporučuvo konzumirati dva puta dnevno.

Po izboru mogu da jedu ½ šolje sočiva ili leblebije, ili malo braon pirinča, slatkog krompira ili kinoe. Manekenke ujutru prvo vežbaju na prazan stomak, dozvoljeni su samo voda i kafa, a nakon treninga konzumiraju proteinski šejk. Poslednji obrok treba da imaju do 18 časova, a alkohol je apsolutno zabranjen. Manekenke spavaju između sedam i devet časova tokom noći i piju od dva do četiri litra vode.

Anđeli jednom nedeljno imaju masažu celog tela
Anđeli jednom nedeljno imaju masažu celog tela foto: Profimedia

Kada je reč o vežbanju, modeli pred samu reviju imaju trening šest puta nedeljno u trajanju od najmanje jednog sata. Mnoge manekenke angažuju trenere koji osmišljavaju individualne tipove treninga, sa kojim se postižu najbolji rezultati. Dok Adrijana Lima obožava boks, manekenka Stela Maksvel je veliki fan aštanga joge. Žozefin Skriver voli da podiže tegove, koje kombinuje sa kardio vežbama. Anđeli takođe redovono vole da rade pilates i balet barre vežbe, a jednom nedeljno imaju masažu celog tela.

Primer dnevnog jelovnika:

Pre doručka: malo jabukovog sirćeta

Doručak: Pola avokada i pola grejpfruita, posuti cimetom. Druga verzija je zeleni smuti, a treća omlet sa spanaćem.

Ručak: Zelena salata od povrća

Užina: Malo bobičastog voća ili orašastih plodova

Večera: Zdravi ugljeni hidrati (kinoa, braon pirinač ili slatki krompir), servirani sa proteinom i povrćem.

BONUS VIDEO: OVE NAMIRNICE obavezno jedite zimi! Pogledajte i zašto!

(Espreso.co.rs/Superžena.B92.net)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.