Bila je u DEPRESIJI i nije se češljala godinama: Došla je kod frizera da je ošišaju do glave, a desilo se nešto što je SVE OSTAVILO BEZ DAHA! (FOTO)
Devojka koja se godinama bori sa depresijom došla je u frizerski salon kako bi je ošišali na nulu, a izašla je sa prelepom frizurom, Foto: Printscreen/Facebook/Kayley Olsson

TRANSFORMACIJA

Bila je u DEPRESIJI i nije se češljala godinama: Došla je kod frizera da je ošišaju do glave, a desilo se nešto što je SVE OSTAVILO BEZ DAHA! (FOTO)

Devojka koja je došla u salon, godinama se bori sa depresijom, pa je njen zapušten izgled posledica lošeg psihičkog stanja

Objavljeno:

Frizerka Kajli Olson, ispunjavala je svoje svakodnevne obaveze na poslu, kada joj je potpuno zapuštena, rasčupana devojka ušetala u salon. Imala je samo jednu molbu - da je ošišaju na nulu.

Devojka koja je došla u salon, godinama se bori sa depresijom, pa je njen zapušten izgled posledica lošeg psihičkog stanja. Međutim, Kajli je odbila njenu molbu i odlučila da "gnezdo" koje ima na glavi pretvori u lepu, mladalačku frizuru.

Ona je u dirljivom postu na na Fejsbuku opisala celu situaciju. Naime, 16-godišnja devojka se duže vreme borila sa depresijom i osećala se toliko bezvredno, da nije bila u stanju ni da se češlja. Jedina situacija u kojoj se odlučivala da ustane iz kreveta, bilo je kada je morala da ide u toalet.

Devojka je odlučila da se ošiša do glave, jer joj je uskoro počinjala škola, a najavljeno je razredno fotografisanje.

„Nakon što sam juče provela s njom 8 sati, a danas 5, uspeli smo da postignemo da se ova predivna devojka opet smeje i oseća vrednom" napisala je Kajli kojoj je trebalo 13 sati da spasi kosu 16-godišnjakinje.

Iako joj je prva želja bila da je ošišaju na nulu, jer je depresija ograničavala u bilo kakvim želja,a devojka je bila prezadovoljna transformacijom. „Danas ću se sigurno smejati na svojim školskim fotografijama. Zahvaljujući tebi opet se osećam kao ja."

Kajlin post ima veliki broj lajkova i šerova, a njena glavna namera bila je da pokaže da su psihički problemi stvarna pojava i da je podrška porodice, prijatelja, ali i okruženja veoma bitna.

BONUS VIDEO: SEKA ALEKSIĆ DANAS SLAVI 37. ROĐENDAN: Grmi kako izgleda u kostimu, a ova koleginica joj je prva čestitala!

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.