OVO SU NAJPOPULARNIJE FRIZURE U 2018. GODINI: Pronađite idealnu za sebe, bilo da imate dugu ili kratku kosu (FOTO)
Najpopularnije frizure u 2018. godini, Foto: Printscreen/Instagram/matildadjerf, Printscreen/Instagram/alyssainthecity, Printscreen/Instagram/stephsa

TREND

OVO SU NAJPOPULARNIJE FRIZURE U 2018. GODINI: Pronađite idealnu za sebe, bilo da imate dugu ili kratku kosu (FOTO)

Dobra je vest da se ove sezone nose sve moguće dužine kose

Objavljeno:

Proleće je doba godine kada se puno žena odlučuje za novu frizuru.

Ako ste jedna od njih, onda vas sigurno zanimaju najnoviji trendovi, a mi smo ih za vas okupili sve na isto mesto. Dobra je vest da se ove sezone nose sve moguće dužine kose, a među šest najpoželjnijih frizura svako će pronaći barem jednu za sebe:

Bob sa šiškama

Šiške su se od početka godine nametnule kao jedna od najpoželjnijih frizura sezone, a u kombinaciji s ravno odsečenim bobom savršene su za ovu sezonu.One jednako dobro izgledaju i na ravnoj i na kovrdžavoj kosi.

Slojevita piksi frizura

Dame koje vole kratku kosu obožavaće slojevitu varijantu klasične piksi frizure koju je puno lakše održavati i stilizovati od njene uglađene varijante.

"Curtain" šiške

Kako odaje njihovo englesko ime, ove šiške uokviruju lice kao zavesa (engl. curtain) pa su izrazito laskava frizura koja će osvežiti svačiji izgled.

Shaggy cut

Ova lepršava slojevita frizura idealna je za žene koje ne vole da troše vreme na nameštanje kose svakog jutra jer je cilj da izgleda razbarušeno, a posebno je dobar odabir za leto.

Ležerni bob

Ako ne volite šiške, možete napraviti i normalan bob, a ove sezone je kul kada je ova frizura pomalo razbarušena, odnosno neuredna.

Dugačka talasasta kosa

Објава коју дели Stephanie Abu-Sbeih (@stephsa) дана

Ako negujete dugačku kosu i ne planirate da je skratite zbog trendova, ove sezone i bićete in ukoliko oblikujete lagane talase u kosi koji će joj pružiti i dodatnu teksturu.

BONUS VIDEO: UVIDJAJ U KLUBU U CRNOGORSKOJ GDE JE SINOĆ UBIJEN LUKA RADULOVIĆ

(Espreso.co.rs/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.