ČUVAJTE GA SE, IMA SRCE OD KAMENA: Ovo je najbezosećajniji znak u horoskopu
Foto: Pixabay

da li se slažete?

ČUVAJTE GA SE, IMA SRCE OD KAMENA: Ovo je najbezosećajniji znak u horoskopu

Mrzitelji i kritičari svih, smatraju da samo njihova reč treba da se poštuje

Objavljeno:

Bezosećajne i mrzovoljne gromade, kamene face, kamenog srca su odlike osoba rođenih u znaku strelca.

Ubeđeni su u svoju veličinu i nezamenljivost, prikriveni despoti ukoliko to ne mogu otvoreno da pokažu, a javni tirani ukoliko im se da bilo kakav oblik vlasti, bilo da je u pitanju posao ili partnerski odnos.

Mrzitelji i kritičari svih, smatraju da samo njihova reč treba da se poštuje i bespogovorno sluša, a kada su u podređenom položaju nemilice se ulizuju onima koji su iznad njih, jer žele da uspeju, a za taj uspeh im nije bitno šta treba da urade.

U suštini su užasno nesigurni, boje se sebe, boje se drugih, boje se neuspeha, boje se da se otvore emotivno, pa iz tih strahova pokazuju najgore osobine svoje ličnosti. Kada se razbesne, nemoguće ih je kontrolisati, mogu da budu užasno agresivni i neverovatno okrutni.

Škrtice i za materijalne i za emotivne stvari, ukoliko smatraju da ste nepodobni da im budete partner mogu vas držati kraj sebe neko vreme, dok ne nađu nekog pogodnijeg koji ispunjava sve uslove za brak i porodicu. Ukoliko želite da pobegnete iz ovog odnosa, budite samo svoji, slobodni i ekscentrični, oni to ne podnose.

Bonus video:

Kurir dnevni horoskop 31.03.2018.

(Espreso.co.rs/Fokus.ba)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.