NAJBOLJI SUPRUG U ZODIJAKU: On izuzetno voli i ceni svoju suprugu i porodicu
Ovaj znak se najbolje snalazi u braku, Foto: Pixabay

da li je to vaš znak?

NAJBOLJI SUPRUG U ZODIJAKU: On izuzetno voli i ceni svoju suprugu i porodicu

Ako ga izaberete za muža, nikada se nećete pokajati!

Objavljeno:

Stručnjaci u oblasti astrologije veruju da položaj planeta i horoskopski znak izuzetno imaju i uticaja na karakter osobe. Zato se prema tome može izdvojiti jedan znak koji, ako ga izaberete za muža, nikada se nećete pokajati!

Kao suprug, Bik ima najbolje osobine od svih znakova u Zodijaku.

Postoje neki opisi Bika kao nemoralnog ili manje vrednog, međutim, ovo može biti istina samo ako se ima u vidu njegova jaka potreba da zadovolji svoj neobuzdani, intenzivan fizički život. On je blag, dobrodušan i veran. Neće zanemariti svoj dom i porodicu zbog nekog drugog interesa. Ovaj tip obožava svoju ženu i decu i izuzetno se trudi da im obezbedi najbolje uslove života, obrazovanje, odeću i zabave koje nudi svet.

Ovaj tip muškarca najčešće se ženi devojkom koja je boljeg materijalnog i socijalnog položaja od njega, jer se vodi ambicijom.

Venera mu daje izuzetan smisao za lepo, što doprinosi tome da Bik uvek za sebe traži lepu i zgodnu ženu. Oni obožavaju da drugi zavise od njih i vole da se osećaju da sami sve pružaju ženi i deci. Kad se jednom oženi, teško se razvodi.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs/Infopult24.com)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.