SAMO U TRAVELLANDU: USKRŠNJI I PRVOMAJSKI PRAZNICI NA TAJLANDU VEĆ OD 265€ I U DUBAIJU VEĆ OD 409€! (FOTO)
Tajland, Foto: Promo

vrhunska ponuda!

SAMO U TRAVELLANDU: USKRŠNJI I PRVOMAJSKI PRAZNICI NA TAJLANDU VEĆ OD 265€ I U DUBAIJU VEĆ OD 409€! (FOTO)

Da li ste spremni za uživanje?!

Objavljeno: 16:48h

Uskršnji i prvomajski paznici se bliže i idealan su povod da omogućite sebi kvalitetan odmor, napravite pauzu od realnosti i posvetite se uživanju. Turistička agencija ,,Travelland” ovim povodom nudi specijalne ponude koje se ne propuštaju. U fokusu su egzotične destinacije kao što su čarobni Dubai i divlji Tajland, a zahvaljujući ,,Travellandu” ove daleke destinacije nikad nisu bile bliže, a ni povoljnije.

Jedna od vodećih svetskih elitnih destinacija, Dubai, dostupna je putnicima ,,Travellanda” u više polazaka od kojih je prvi već 7. aprila, ali i 27., 28., i 29. aprila takođe, i to po ceni već od 409€!

Šta nudi Dubai? Ova novoizgrađena metropola koja se nalazi u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, krije duh prošlosti i istorije ovog podneblja, a ostatak grada koji je u ekspanziji je delo najboljih, najmaštovitijih i najkreativnijih arhitekata sveta. Nakon što se posetioci prvo upoznaju sa kulturno – istorijskim znamenitostima, u vidu muzeja, galerija i džamija, starih pijaca, utvrđenja i gradskih kvartova koji odolevaju novim trendovima, okreću se onome čega je Dubai zapravo i sinonim – luksuzu.

Samo neke od atrakcija ovog grada su: skijanje u pustinji, uživanje u pogledu sa najviše građevine sveta, Burdž Kalife, poseta čudesnoj cvetnoj bašti gde se nalaze čitave građevine napravljene od cveća, božanstvene plaže sa pogledom na gradske horizonte i još mnogo toga. Osim predivnih mogućnosti za kupališni turizam, kakve svi očekuju, u vidu bajkovitih i prostranih peščanih plaža, preko 300 sunčanih dana godišnje, toplog mora, kapital uložen u afirmisanje Dubaija kao turističke destinacije i te kako se može videti na ulicama grada. Spoj istoka i zapada je zapravo moguć i izgleda fantastično, jer je u ovom gradu jednostavno sve podređeno tome da nikada ne bude dosadno. Ono što je zapravo najbolje kod ove egzotične destinacije, što vas od nje ne deli velika suma novca, a to vam omogućuje turistička agencija "Travelland” koja vas u Dubai vodi po ceni već od 409€. Prvi polazak za praznike je 7. aprila a trajanje putovanja 8 dana. Svi ljubitelji tople klime, mora i peska ne bi trebalo da propuste ovu priliku, jer uz specijalnu ponudu koja važi za rezervacije do 31. marta mogu ostvariti i dodatni popust od 70€!

Uz Dubai, ovog proleća je posebno aktuelna destinacija Tajland. Ako ste se pitali zašto je ova azijska država tako popolarna i stoji rame uz rame sa tradionalno najposećnijim evropskim i svetskim turističkim centrima, evo odgovora – provod bez granica, prirodne lepote, bogata istorija, upečatljiva kuhinja i gostoprimstvo su samo delić onoga što vas čeka na Tajlandu.

Turistički centar Pataja, na obalama Tajlandskog zaliva je destinacija koju ,,Travelland” posebno izdvoja iz ponude. Ova destinacija u ekspanziji će se pobrinuti da vaš odmor na Tajlandu bude nezaboravan!

Sa finansijskog aspekta, sada je pravi trenutak da uložite u ovakvo putovanje koje će vam promeniti život, jer su cene već od 265€! Polazak je 6. aprila, uključuje 9 noćenja, od kojih su 6 u Pataji a 3 u Bangkoku, prestonici Tajlanda. Daleke destinacije uz ,,Travelland’’ nikad nisu bile bliže! Požurite i iskoristite ovaj popust, jer on traje do popune mesta.

Zainteresovani mogu izvršiti rezervacije u turističkoj agenciji „Travelland“, na adresi Dobračina 43, u Beogradu a više informacija mogu pronaći na internet prezentaciji ove agencije http://www.travelland.rs/

BONUS VIDEO:

Espreso u obilasku Đavolje Varoši

(Espreso.co.rs)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.