PRAZNICI NA EGZOTIČNIM DESTINACIJAMA SA TRAVELLANDOM! DUBAI OD 295€, DOHA OD 299€, TAJLAND OD 265€!
Travelland, Foto: Promo

EGZOTIČNE DESTINACIJE

PRAZNICI NA EGZOTIČNIM DESTINACIJAMA SA TRAVELLANDOM! DUBAI OD 295€, DOHA OD 299€, TAJLAND OD 265€!

Zainteresovani mogu izvršiti rezervacije u turističkoj agenciji „Travelland“, na adresi Dobračina 43, u Beogradu a više informacija mogu pronaći na internet prezentaciji ove agencije

Objavljeno: 16:50h

Planirate putovanje za uskršnje ili prvomajske praznike? Turistička agencija "Travelland” nudi neverovatne ponude po nikad boljim cenama za prolećne polaske. Prolećna putovanja su idealno vreme da na kratko pobegnete od stvarnosti i izgubite se u egzotičim, nepoznatim predelima. Iz ponude se posebno izdvajaju Dubai, Doha i Tajland!

Dubai, grad Ujedinjenih Arapskih Emirata koji se u poslednjoj deceniji ustoličio kao svetska prestonica luksuza i glamura, po mnogo čemu se razlikuje od svega što ste do sada videli i mogli da očekujete. Staro gradsko jezgro čuva duh prošlosti i istorije ovog podneblja, a ostatak grada koji je u ekspanziji je delo najboljih, najmaštovitijih i najkreativnijih arhitekata sveta. Nakon što se posetioci prvo upoznaju sa kulturno – istorijskim znamenitostima, u vidu muzeja, galerija i džamija, starih pijaca, utvrđenja i gradskih kvartova koji odolevaju novim trendovima, okreću se onome čega je Dubai zapravo i sinonim – luksuznim građevinama.

Samo neke od atrakcija ovog grada su: skijanje u pustinji, uživanje u pogledu sa najviše građevine sveta, Burdž Kalife, poseta čudesnoj cvetnoj bašti gde se nalaze čitave građevine napravljene od cveća, božanstvene plaže sa pogledom na gradske horizonte i još mnogo toga. "Travelland” vas vodi u Dubai po ceni već od 295€. Uz to, "Travelland’’ daje popust od 50€ po osobi za rezervacije do 22. marta, a za 7 ili više noćenja ostvarujete popust do 70€ po osobi.

Doha je prestonica zvanično najbogatije države na svetu – Katara. Kao veoma atraktivna destinacija za ljubitelje modernih gradova i luksuza turistički je posećena tokom cele godine. Ipak, najbolje vreme za posetu Dohe je tokom proleća kad je i vrhunac sezone. Ovaj moderan grad je smešten na prekrasnoj peščanoj plaži sa koje posetioci mogu posmatrati spektakularne izlaske sunca, gde se mogu zabaviti, kupati i uživati. Osim predivnih mogućnosti za kupališni turizam, kakve svi očekuju, kapital uložen u afirmisanje Dohe kao turističke destinacije i te kako se može videti na ulicama grada. Spoj istoka i zapada je zapravo moguć i izgleda fantastično, jer je u ovom gradu jednostavno sve podređeno tome da nikada ne bude dosadno. Ono što je zapravo najbolje kod ove egzotične destinacije, što vas od nje ne deli velika suma novca, a to vam omogućuje turistička agencija "Travelland” uz pomoć koje Dohu, možete posetiti po ceni već od 299€. "Travelland” je i za Dohu pripremio dodatni popust od 50€ za sve one koji putovanje rezervišu do 22. marta a ako odluče da u Dohi ostanu 7 ili više noći taj popust je 70€ po osobi. Polasci su svakoga dana a u ponudi su luksuzni hoteli sa 4 ili 5 zvezdica poput Intercontinentala, Radisson Blu, Grand Hyatt, Sheraton i drugih.

Turistički centar Pataja, na obalama Tajlandskog zaliva je destinacija koju "Travelland” posebno izdvaja iz ponude. Ova destinacija u ekspanziji će učitniti sve da vaš odmor na Tajlandu bude nezaboravan! Sa novčanog aspekta, sada je pravi trenutak da uložite u ovakvo putovanje koje će vam promeniti život, jer su cene već od 265€! Polazak je 6. aprila, uključuje 12 dana i 9 noćenja, od kojih su 6 u Pataji a 3 u Bangkoku, prestonici Tajlanda.

Daleke destinacije uz "Travelland’’ nikad nisu bile bliže! Obradujte sebe last minute putovanjem za predstojeće praznike i uživajte u prvim danima proleća na plažama toplih mora Dubaija, Dohe, Tajlanda!

Zainteresovani mogu izvršiti rezervacije u turističkoj agenciji „Travelland“, na adresi Dobračina 43, u Beogradu a više informacija mogu pronaći na internet prezentaciji ove agencije http://www.travelland.rs/

Bonus video ESPRESO TVITER: Miloš Đurović


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.