Objavila je fotografiju svoje dnevne sobe, ali OVAKVE KOMENTARE nije očekivala!
Da li je vama ovo neuredno?, Foto: Mumsnet

pogrešila

Objavila je fotografiju svoje dnevne sobe, ali OVAKVE KOMENTARE nije očekivala!

Odgovore koje je dobila ni u snu nije mogla da zamisli

Objavljeno:

Svako od nas potpuno drugačije doživljava pojam "neurednost", što je iskusila i jedna majka koja je odlučila da na internetu potraži odgovor na pitanje koje je duže vreme muči. Na portalu Mumsnet objavila je fotografiju svoje dnevne sobe i upitala druge korisnice misle li da je njen dnevni boravak neuredan.

- Da li je moja soba u neredu prema vašim standardima? Koliko god spremala, uvek mi se čini da izgleda ovako. Za mene nije ni uredna ni neuredna - napisala je ona, ali odgovore koje je dobila ipak nije očekivala.

Mnoge su joj majke napisale kako joj je dnevna soba neuredna i da joj ne treba puno vremena da je sredi da bi izgledala uredno.

- Neuredna je i rekla bih da se radi o neorganizovanoj osobi - napisala je jedna majka dok joj je druga poručila da "ne bi mogla da se opusti u takvom neredu".

Prema komentarima koje je dobila, ženama su najviše smetale pobacane igračke, tačnije igračka pacov na komodi, jakna na vratima, ali i pas koji leži na kauču.

S obzirom na mnoge negativne komentare koje je dobila, majka je kasnije priznala da se osećala povređenom. Ipak, među brojnim komentarima našlo se i onih koji smatraju kako soba nije neuredna, a jedna je majka objavila fotografiju svoje dnevne sobe i pokazala šta stvarno znači nered:

A ovo da li je neuredno?
A ovo da li je neuredno? foto: Mumsnet

Bonus video:

(Espreso.co.rs/Večernji list)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.