DA LI STE VI MEĐU NJIMA? Ovih 5 horoskopskih znakova nikada ne pokazuju SVOJA OSEĆANJA!
Neki znakovi se plaše da pokažu osećanja, Foto: Pixabay

skrivaju se

DA LI STE VI MEĐU NJIMA? Ovih 5 horoskopskih znakova nikada ne pokazuju SVOJA OSEĆANJA!

Nekada deluju nezainteresovano i hladno, iako uopšte nisu

Objavljeno:

Pokazivanje osećanja ne dolazi svima prirodno, a neki se toga toliko boje da često deluju hladno i nezainteresovano, iako uopše nisu. Ovi horoskopski znakovi prednjače u skrivanju i bežanju od osećanja.

Vodolija

Oni jednostavno ne vole da pokazuju osećanja jer misle da će zbog toga delovati ranjivo. Rađe će držati distancu nego se otvoriti nekome i dopustiti da svet vidi da nisu toliko snažni koliko vole da misle da jesu.

Škorpija

Škorpije otvaranje i pokazivanje osećaja povezuju sa mogućnošću da će neko da ih izda, zbog čega im se nikako ne isplati da se otvore prema drugima. Izbegavanjem pokazivanja osećaja imaju dojam da su zaštićeni od spoljnih uticaja.

Devica

Svoje osećaje i ranjivost skrivaju iza perfekcionizma - ako glume da sve vreme imaju odgovor na sve, manje su šanse da će neko videti koliko su zapravo ranjive.

Blizanci

Ne podnose da ih neko smatra ranjivim, zato se uvek prilagođavaju ljudima u čijem su društvu. Ako svakome pokažu drugu stranu svoje ličnosti, niko ih neće upoznati u potpunosti, a blizanci se zbog toga osećaju puno sigurnije.

Bik

Bikovi skrivaju svoju ranjivost i osećaje iza tvrdoglavosti, pa zbog toga često ostavljaju utisak da su jako snažni i nedodirljivi. Istina je da se bikovi na taj način samo štite jer se ne znaju da se nose sa osećajem ranjivosti.

Bonus video:

ESPRESO HELIJUM: Nevena Božović na helijumu je nešto najsmešnije što ćete danas čuti!

(Espreso.co.rs / Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.