Jedan znak će pokleknuti pred iskušenjem i uplesti se u tajnu vezu (GIF)

VREME JE ZA HOROSKOP

Jedan znak će pokleknuti pred iskušenjem i uplesti se u tajnu vezu (GIF)

Danas je odličan dan za zaljubljivanje, čuvajte se samo partnera koji su već zauzeti
Objavljeno:

Zvezde su danas blagonaklone prema vama Ovan Ljubav: Problemi na emotivnom planu. Moguće je da se neko od članova porodice meša u Vaš brak. Raščistite probleme na vreme. Posao: Pred kraj ste važnih pregovora za novi posao i nadate se najboljem. Moguće je da će Vam neko od poznanika pomoći. Zdravlje: Dobro ste raspoloženi. Bik Ljubav: Previše ste oprezni, ne dozvoljavate sebi da se opustite, da stvari idu spontano. Tako da ćete teško osvojiti osobu koja vam se sviđa. Posao: Odlični aspekti na polju poslovanja. Postoji mogućnost novčanog dobitka i pohvale od šefova. Zdravlje: Stomačne tegobe. Blizanci Ljubav: Povoljan dan za neko novo poznanstvo! Moguće je da će Vam se svideti osoba koja nije iz istog mesta kao i Vi. Posao: Danas ste zadovoljni razvojem situacije na poslu. Lako i brzo obavljate svoja redovna zaduženja. Zdravlje: Muči Vas kašalj.

Rak Ljubav: Odlični aspekti za zbližavanje sa osobom koju posmatrate već duži vremenski period. Samo malo se opustite i budite nasmejani. Posao: Niste baš za neke velike poslovne aktivnosti. Obratite pažnju da ne pravite greške u samom poslovanju. Zdravlje: Problemi sa krvnim pritiskom. Moguće i stomačne tegobe. Lav: Ljubav: Partner Vam pruža dovoljno pažnje i ljubavi, osećate se dobro. Oni koji su sami mogu lako pronaći novu osobu za sebe. Posao: Dosta opuštenija atmosfera na poslu nego prethodnih dana, možete sebi da dopustite kraći predah. Zdravlje: Problemi sa sinusima. Devica Ljubav: Još uvek vas muči prošlost, nikako da se oslobodite osećanja koja su prisutna vezano za predhodnog partnera. Posao: Danas ste izuzetno vredni, odrađujete svoj posao maksimalno profesionalno. To će se pozitivno odraziti na Vaš rad. Zdravlje. Povećana nervoza, ali se ne vide bilo koje komplikacije. Vaga Ljubav: Stekli ste utisak da ste se Vi i partner distancirali jedno od drugoga. U iskušenju ste da uđete u tajnu vezu. Posao: Veoma težak dan za Vas. Imate aspekte koji ukazuju na to da možete da dođete do nekog gubitka. Nemojte da rizikujete. Zdravlje: Bolovi u vratu.
Škorpija Ljubav: Uporno pokušava da Vas zavede jedna osoba. Pokušajte malo da se opustite i date joj prostora, naravno ako ste slobodni. Posao: Nerviraju Vas promene koje su nastale na polju poslovanja. Morate se prilagoditi, ne možete na to uticati. Zdravlje: Ne vidim bilo koje ozbiljnije probleme. Strelac Ljubav: Na ovom polju imate problem zbog toga što Vam se udvara zauzeta osoba. Bojite se skandala. Posao: Možete da imate sreće pri potpisivanju važnih dokumenata ili ćete zaraditi novac na nekom kraćem putu. Dobar dan za Vas! Zdravlje: Bolovi u zglobovima. Jarac Ljubav: Jako ste napeti, nestrpjivi, sumnajte u svog partnera. Ako zadrzite takav stav, veliko je pitanje da li će to partner tolerisati. Posao: Poslovni apsekti su dobri, ne vidim neke komplikacije, ali se vidi da niste zadovoljni finansiskim stanjem. Zdravlje: Problemi sa kičmom i zglobovima. Vodolija Ljubav: Zanimljiva dešavanja na ovom polju Vam daju poleta i dobro ste raspoloženi. Volite ljubavne igrice i flert. Posao: Povoljan dan za promene. Ako ste baš danas na nekom novom poslu prvi put, ostavljate veoma dobar utisak Zdravlje: Dobro se osećate. Ribe Ljubav: Odličan dan za zaljubljivanje. Ako ste u vezi možete provesti divno veče sa partnerom. Posao: Jako loša polslovna organizacija, kasnite za odradjivanjem svojih poslovnih obaveza. Pripremite se za kritike od strane šefa. Zdravlje: Nervoza, promenljivo rapsoloženje. moguć osećaj mučnine. Astrolog Saša Jevtić (Espreso.co.rs / Izvor: Astrousluge)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.