Ne bacajte pare na BOTOKS I ZATEZANJE: Počnite da koristite ovih 6 proizvoda pre TRIDESETE, učiniće ČUDO za vaše LICE I TELO
Da bi koža bila lepa u tridesetim, potrebno je početi brigu o njoj već u dvadesetima, Foto: Profimedia

SPREČITE STARENJE NA VREME

Ne bacajte pare na BOTOKS I ZATEZANJE: Počnite da koristite ovih 6 proizvoda pre TRIDESETE, učiniće ČUDO za vaše LICE I TELO

Pojava prvih bora nijednoj ženi nije prijatna

Objavljeno:

Veliki broj žena strahuje od ulaska u tridesete godine. Tom strahu doprinosi i pojava prvih znakova starenja, poput sitnih borica oko očiju i usana pa žene u tridesetima obično počnu mnogo intezivnije da vode računa o koži. Međutim, briga o koži počinje mnogo ranije, već u dvadesetima.

Ove kozmetičke proizvode bi trebalo da počnete da koristite pre tridesete:

Dnevna i noćna krema za lice

Koža će ostati duže mladolika ako je dobro negovana, a prvi korak u tome je hidratantna krema. I to jedna za dan, a druga za noć, jer ćete tako svojoj koži pružiti najbolju negu 24 sata dnevno.

Piling za lice

Za besprekoran ten bez bubuljica i mitesera licu je barem jednom nedeljno potrebno dubinsko čišćenje koje najbolje pruža piling. A osim što će ukloniti prljavštinu i mrtve ćelije kože, lagani piling poboljšaće i cirkulaciju krvi u licu i na taj način usporiti pojavu prvih bora.

Krema sa zaštitnim faktorom

Iako to mnogi rade samo preko leta, kožu je od štetnog uticaja sunčevih zraka potrebno štititi i tokom ostatka godine kako bi što duže ostala mladolika.

Za besprekoran ten bez bubuljica i mitesera licu je barem jednom nedeljno potrebno dubinsko čišćenje koje najbolje pruža piling
Za besprekoran ten bez bubuljica i mitesera licu je barem jednom nedeljno potrebno dubinsko čišćenje koje najbolje pruža piling foto: Profimedia

Krema za područje oko očiju

Koža je oko očiju tanja nego na ostatku lica pa se obično tu pojavljuju i prvi znakovi starenja. Kako biste ipak malo odgodili pojavu prvih borica, počnite već u dvadesetima da koristite kreme namenjene isključivo području oko očiju.

Losion/mleko za telo

U zavisnosti od toga šta preferirate, kožu bi trebalo da mažete losionom ili mlekom za telo nakon svakog tuširanja. Baš kao na licu, znakovi starenja vide se i na ostatku tela, pogotovo na području dekoltea, a redovna nega može ih usporiti.

BONUS VIDEO: Profesionalni šminker na delu: Kako da se našminkate za Novu godinu

(Espreso.co.rs/Index.hr)


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.