IMATE SVE OVO U FRIŽIDERU! Izvadite, pomešajte, stavite na lice i SKINITE SEBI 10 GODINA ODMAH!
Ova maska zateže lice, Foto: Pixabay

isprobajte

IMATE SVE OVO U FRIŽIDERU! Izvadite, pomešajte, stavite na lice i SKINITE SEBI 10 GODINA ODMAH!

U pitanju je čudesna maska za zatezanje lica, koja ima moć da izbriše sa lica do 10 godina. Brzo ćete osetiti efekat.

Objavljeno:

Postoji odlična procedura koja je alternativa plastičnoj hirurgiji.

U pitanju je čudesna maska za zatezanje lica, koja ima moć da izbriše sa lica do 10 godina. Brzo ćete osetiti efekat. Ova maska postaće alternativa mnogobrojnim kozmetičkim tretmanima u salonima lepote. Pored toga što je ekonomična, njen efekat ekvivalentan je proslavljenom botoksu. Maska je potpuno prirodna, a zapravo, zateže kožu i bolje od botoksa.

Sastojci:

1 belance, pola kašičice limunovog soka i pola kašičice kokosovog ulja. Priprema: Uzmite jaje srednje veličine i odvojite jelance od žumanceta. Umutite belance u jednoj posudi. Zatim dodajte limunov sok i kokosovo ulje, i ponovo umutite.

Masku nanesite na očišćeno lice i ostavite da deluje 10-15 minuta. Kad se maska osuši, isperite je toplom vodom ili čajem od kamilice. Za postizanje optimalnog rezultata, dovoljno je primjenjivati ovu masku 2 puta nedeljno. Prednosti kokosovog ulja za negu lica u sastavu ove maske zaista su mnogobrojne i odlične.

Inače, stalno korišćenje kokosovog ulja umjesto noćnih krema, najbolji je način da sprečite prerano starenje vaše kože. Vrlo mala količina ovog čudesnog ulja u stanju je da podmladi vašu kožu, čineći vaš ten besprekornim, a kožu čistijom i lepšom.

BONUS VIDEO:

(Espreso.co.rs / Uspješnažena.com )


Uz Espreso aplikaciju nijedna druga vam neće trebati. Instalirajte i proverite zašto!
counterImg

Espreso.co.rs


Mondo inc.